Mesafeli Satış Sözleşmesi Sana gelen maildemi vardı ? Web sitesinde böyle bir bilgi bulamadım çünkü. Yinede otel bu rezervasyonu kabul etmeyecektir. İşin sonunda ödediğiniz tutarı iade edecekler ve en fazla ödediğiniz tutar oranında (Muhtemelen ödediğiniz tutarın yarısı kadar) bir ceza öderler. Aradaki fark kadar ceza kesileceğini düşünmüyorum.
Geçen sene sistemsel bir hata nedeniyle x otelde fiyatlar EURO yerine TL yazılmıştı. Bu nedenle geceliği 200 Euro olan otele bir anda 200 TL'den 20-30 rezervasyon gelmişti. Otel müdürü ile sonradan görüştüğümde Tüketici hakem heyeti bunun gerçek bir fiyat olmayacağını, sistem kaynaklı bir hata olabileceğini, normal şartlarda bu otel odasının 200 TL'den satılamayacağını tespit etmişti ve otel bir ceza ödememişti. Yinede otel müdürü bu 20-30 kişiye %40 lık bir indirim kuponu hediye etmişti.
Mesafeli satış sözleşmesi rezervasyon maili ile birlikte geldi hocam bir önceki cevapta yazdığım şekildeydi. Ama burada bir 0 eksik atma yada tl yerine euro gibi bir durum söz konusu değil. %83 lük bir indirim tanımlamışlar. Aradığımda da size özel olabilir falan dediler. Genelde de tatil firmalarında otellerde %50 indirim %70 80 indirim gibi yazılar oluyor
Otel müdürünün yada yöneticilerinin haberi olduğunu sanmıyorum bile. mailde satış yöneticisi ve rezervasyon maillerini cc ye Sales <.....sales@......com.tr>; ......Reservation <reservationteam@........com.tr> adreslerini ekleyerek mail göndermişler.
bir yanlışlık yaptılar kendi aralarında kapatmaya çalışıyorlar gibi duruyordu. Telefonla görüştüğümde de ilgili bir şekilde konuşmadılar o yüzden peşini bırakmayacağım hocam.
Direk şu numaraları siparişiniz sistem kaynaklı hata nedeniyle iptal ediyoruz dedi. İnsan bi özür bekliyor yani hata olmuş şöyle yapsak olur mu falan hiç bir şey demeden iptal edeceğini söyledi. Bende kabul etmediğimi ilettim.