MehmetCelik adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhabalar.

HAta kaynağı olarak burada sizin yazdığınız ile müşteri hizmetlerinizin yazdığı çakışmasından kaynaklı olabilir. Aşağıdaki bilgi ile buraya geldim. Pach kapsamını açıklasaydı buraya problemi anlamaya zaten gelmezdim.
[13:16]Temsilci: cPanel tarafında sorun bulunmaktadır. cPanel tarafından akşam saatlerinde patch yayınlanacağı bilgisi verilmiş olup patch sonrasında tekrar erişimler açılacaktır.

2. bir önerimde böyle durumlardan önce müşterilerinize bilgi verseniz bizde kendi müşterilerimize bilgi versek çok daha iyi olacak.
Müşterilerin problemden bizden önce haberi olması bizi zor durumda bırakıyor. Öncesinde bir bildiri yapsak problem büyümeyecek.
Kesinlikle ard niyetli olmadığınızı düşünüyoruz zaten. Hacklenmesi müşterilerinizin problem yaşamasına sebep olabilecektir. Şahsen be aylık yedeklerimi kendim çekmeyi tercih ediyorum. Ama sizin altında kalacağınız yükü düşünmek bile istemem. İlginiz için teşekkürler. İyi çalışmalar.
Toplu mail gönderimleri 2-3 gün sürmektedir. Bu sebeple haber vermek mümkün olmadığı gibi zaten acil olarak alınan bir önlemdir. Yani "bir şey olmaz hacklenmez" demek yerine önlem almayı seçtik ve bunu duyurmak belirttiğim gibi mümkün olmamakta. https://www.guzelhostingstatus.com/ takip edebilirsiniz.