Öncelikle şu profil kasma derdi ve yapay zekayla verilen o ruhsuz, kopyala yapıştır cevaplar artık can sıkıcı bir boyuta ulaştı. Bence sorum var kategorisi ya tamamen kaldırılmalı ya da çok ciddi bir kısıtlama getirilmeli. Forumu sadece izlemekten yorulmuş, saçma sapan içerik görmekten bıkmış o eski kaliteli kitleyi geri kazanmak istiyorsak, radikal adımlar şart.
Şu da bir gerçek; konu açıp yardım alan ama bir teşekkürü bir beğeniyi çok görenlerin kredisi düşürülmeli. İnsanlar etkileşime girmeye, yardımcı olmaya teşvik edilmeli. Gerekiyorsa o ban tuşu daha sert çalışmalı. Yapının geleceği için bu şart.Sayıca çok görünüp bomboş bir kalabalık olacağımıza, 1000 kişi yerine 500 kişi olalım ama gerçekten bir şeyler üretelim, birbirimize bir şeyler katalım.Adamın biri konu açıyor konusuna 10 kişi yazmış 1 kişiye beğeni atıyor bunun foruma katkısı olamaz Okuyor geçiyor kredi azalt bu adam dan üşengeçliği almak ona eski kültürünü kazandır. Şahsi görünüşüm bir çok platform yapay zekayı engellemeye başladı. Moderatörler dahi konu içeriğin de tespit yapılırsa banlıyor kullanıcıları. Yapay zeka kusursuz yazar, insan ise aceleyle ve duyguyla yazar. Duyguyu özledik....

Az önceki konunuza yazacaktım silinmiş buradan bilgimi aktarmak istedim.