Merhaba sosyal içerik üreticiliği istisnasından yararlanıyorsanız , içerik üreticisi istisna yazınızı ve size gelen ödemenin dekontunu firmaya iletin , o evraklarla şirletlerine gider yazabilirler. Fatura kesmeyeceksiniz, muhtemelen onlarda bu durumun böyle olabileceğini bilmiyorlardır👍
Dipnot;
20/B istisnasından yararlananların bankadaki istisna hesaplarına yatan tutarlardan, banka tarafından otomatik olarak %15 stopaj kesilir.
Dolayısıyla size işi yaptıran firmanın gider pusulası düzenlemesine yada stopaj uygulamasınada gerek yok. Firmaya bu şekilde bilgi verisiniz.
İyi forumlar diliyoruz.
Teşekkürler cevabınız için.
Son olarak bir sorum daha olacak.
Hesaba girecek olan bu para için, açıklama kısmına herhangi birsey yazmaları gerekir mi? Video içerik bedeli veya içerik ücreti, işbirliği ücreti vs.
Boş bıraksalar veya yazsalar bir sorun yaşarmıyız ilerde?