Merhabalar Dostlarım,
Sistem içerisinde teslimat tarihinizin gelme şekillerini anlatmak istiyorum.
Bireysel finansman ve Çekiliş sistemi arasındaki en ince fark çekiliş sisteminde normalden daha düşük ödeme gücüyle (tasarrufunuzla) içeride birikerek %40 dolana kadar ödeme yapmanızla ilgilidir.
5M çekilişe giren bir danışanım ilk çekilişte kazandı ve 5M finansmanı alıp 2 ev 1 araç aldı. Şu anda 2 evin kirasıyla ödemesini yapıyor 😂.
Paramız her geçen gün değer kaybediyor bu demek değildir ki her zaman öyle olacak, tek farkla o da geleceğimizin teminatı olan Ev, araç yatırımıyla birlikte hayatımızı garantiye aldığımızda süreç farklı işleyecek.
Bakın bundan 5 6 sene önce 200 bin tl banka kredisiyle ev alanlar şu an taksitlerini 4.000TL olarak ödüyor günümüz türkiyesinde 2027 seçimleri yaklaşırken piyasaya para sürülecektir sıcak para dönmeye başlayacak o dönemde elinizde varlığınız olmazsa nasıl kar elde edebileceksiniz ? Taksitleriniz seneye kuş tüyü gibi kalmayacağını nereden bileceksiniz ?
Biliyoruz işte;
Türkiye dönemler ülkesi ve bence bu noktada harekete geçme zamanı en kötü dersiniz çekilişim çıkmadı ama sezonluk param arttı o zaman da çekilişten çıkartır kesin tarihe alırız her şey temel mantık ve düzgün.
İkna değil, ben burada da çok ekmek yedim en azından birkaçınız için en ideal yöntemi sağlamak ve ev aracınızı yükseltmek keşke dememeniz için uğraşmak beni mutlu eden bir şey.