Selamlar,
Açık konuşmak gerekirse eleştirmek yerine bir soru ile geleceğim.
Her gün-neredeyse- konu açıyorsunuz ve takip ediyorum genel olarak bir melankoli,bir dram içerisindesiniz gibi.
Özel değilse bunun bir sebebi var mı?
Ayrıca eleştiri yorumunuzu da göz önünde bulundurmak gerekirsek paylaştığınız konular,yorumlar ile en azından -benim için- eleştirilecek seviyede değilsiniz.(Eleştirecek had şahsıma layık değildir.)
Selam olsun,
Sorunuza yanıt vereceğim eleştirinize değil.
Eleştiriler yapan kişiye aittir.
Melankoli içinde miyim?
Bence değilim zira çok mutlu, huzurlu ve konforlu bir yaşam sürüyorum.
Özel bir sebebi yok yani.
Açtığım konularda yani mevzu ettiğim konularda kendimle ilgili durumları yazmıyorum.
Elbette siz müneccim değilsiniz ve açtığım konuları ne maksatla açtığımı tahmin edemezsiniz, sizi gayet iyi anlıyorum ve hakta veriyorum.
Daha çok yapmaya gayret ettiğim şey mesela bu konu gibi sosyal analizler yapmak üzerine.
Kendinizle ilgili eleştirileriniz şeklinde konularda açtım hiç bu kadar kısa sürede yanıt gelmemişti.
Başka bir konuda insanların kendilerine objektif bakabilme kapasiteleriyle başkalarına çuvaldızı eline alınca başkalarına karşı çok bonkör olduklarına yönelik konularım olmuştur.
Hülasa mesele "sizin için" eleştiri seviyesinde olmak değil. Konuda yazdığı üzere denk gelen ve eleştirisi olanlara yönelik bir konuydu

Zaten sizce eleştirilecek seviyede değilsem bir eleştiriniz yoktur yok eleştiri yapıyorsanız eleştirilecek seviyede olmalıyım.
Bu tutarsız bir durum gibi algılanabilir.
Hem eleştirilecek seviyede değilsin yazıp hem de şöyle haller içindesiniz demek size tuhaf gelmiyor mu?
Normalde eleştirilecek seviyede olmayan birinin yazdıklarını okuyunca başka konuya geçersiniz, eleştirmezsiniz dram, melankoli şeklinde.
Ben mi yanlış düşünüyorum?