ARKADAŞLAR , birkaç gün içerisinde Instagrama büyük bir güncelleme geliyor artık sizin konuşmalarınızı yazışmalarınızı üçüncü şahıslar görebilecek. Ve Instagram şu anda hesap temizliği yapıyor dünya genelinde problemli hesapların yanında normal hesaplarda kapanabiliyorBu sebepten dolayı az daha sabır. Bu sorun Instagramda her sene oluyordu ama bu sene biraz fazla sürdü. Lütfen kimse parayla hesap açılıyor denen kişilere para kaptırmasın hesabınız açılsa da tekrardan geri kapanacaktır. Şu an ben bu işi çözdüm şu an reklammı veriyorum gayet de işim iyi. Ama eski bir hesaptan yapmak istiyorsanız şu anda eski bir hesap satın alıp da ticaret yapmaya çalışmayın hesaplarınız yine kapanacak. Özellikle şu hesap alma işine eski hesap alma işine bir bırakın hocam. Forumda emin olun çok *********** var hesabın tekrardan kapanacağını bildiği halde sizlerden para talep eden insanlar var o insanlara asla itimat etmeyiniz. Adam senden 2000 $ para istiyor hesabını açıyor ama senin hesabın tekrardan yine kapanıyor sana bu parayı iade etmiyor. Adam sana hesabın kapanacağını bildiği halde sana sayfa satıyor, bu hesap satan firmalarla da işiniz olmasın onların da çoğu ***********. Hesabinizi açıyoruz diyenler de ***********, yok temsilci ile görüşüyorum yok elimizde bir temsilci var diyen de *********** öyle bir şey imkan ve ihtimali yok. Sadece bekleyin birkaç güne kadar bu sorun düzelecek arkadaşlar
hocam tamamen kapanan hesaplar da açılacak mı ?