Hayır hocam görseller ve sesi ai ile yapıyorsanız işaretlemeseniz de olur fakat, bunun son maddesinde şu var "gerçek olmayan bir şey gerçek gibi mi görünüyor" bu deepfake değil yani görsel ve sesin ai olduğunu belirtmek uzun vadede + puan. Çünkü bir makaleye göre ağustos ayında youtube AI kanallar ile ilgili yeni politika açıklayacakmış. O tarihe kadar kanalınızı ai işaretlemeniz menfaatinize. Ben de AI içerikler üretiyorum. Algoritma bu şekil bakmaz, algoritmanın baktığı tamamen izleyici davranışı. Rahat olun işaretliyorsanız bir sıkıntı yok aksine şeffaflıktan dolayı YT sizi güvenilir içerik üreticisi kategorisine koyar. Rakiplere gelince, evet ne kadar şeffaf olursanız o kadar adım önde olursunuz. Ayrıca işaretlemezseniz ileride para kazanma da sorun olabilir. Siz işaretleyin, milletin dediğine bakmayın. Buradan youtube eğitimi satan birisine whatsapptan yazdım, kanalı gösterdim senin kanal AI içerik asla büyümez dedi. Neden büyümez hayırdır dedim, youtube politikaları gereği dedi. Yahu bu adamlar nasıl eğitim satıyor bir de 5-10 bin :TL ye satıyorlar bu eğitimleri. Youtube nin en çok abonesi olan ve en çok izlenen 5 belgesel kanalının 2 si AI kanal. Herşey AI. Siz şehir efsanelerine aldanmayın hocam millete bakmayın sadece şeffaf olun, içerik tekrar etmeyin spama düşmeyin yeter. Youtube için önemli olan bunlar. Adam bana ai içerik izlenmez büyümez para kazanması açılmaz diyor AI gerekçe göstererek, cahil cühela adamlar bunlar. Bildiğin yoldan dönme hocam, ben 600 aboneli bir kanalım ama her shortsum 40-50 k izleniyor her uzun videom 900-1500 arası izleniyor. Boşverin mücadeleye devam.
teşekkür ederim hocam ama artık işaretlemiyorum, ama işaretlemeye başlayayım o zaman tekrardan