WebbiGO adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
merhaba arkadaşlar youtube kanalım mevcut 24 şubattan bu yana kanal ile uğraşmaktayım. ama sıkıntım şubattan buyana dahala 40 abone ve 257 saat izlenmem var bu kanalı daha nasıl hitlendire bilirim. kanalım global videoları hikaye tarihi hikaye tek videom çok güzel gidiyordu ama bu günlerde durdu 25 adet video mevcut ama neden 40 abone neden 257 saat diğer kanallara bakıyorum ve millet 15 16 günde yüzbinlerce saat izlenme ve 10 binlerce abone ala biliyor nerelerde hata yapıyorum neyi eksik yapıyorum bir türlü çözemiyorum. bana yardımcı olacak kanalımı para kazanmasını aça bilecek bilgiler istiyorum yapay zekalara harcadığım paralar artık sıktı beni herkes emeğinin karşılığını ister fakat şuanda zarar içindeyiz bir şekilde kanalımızı ileri seviyeye çıkartmak istiyorum.
kanal linkim: https://www.youtube.com/channel/UCAn...li0dwW0nxleesA
Hocam mesela yaptığınız şu paylaşımla kanalın global olmasını %40 civarında engellemiş oldunuz global kanal yapıyorsanız türk algoritması bulunan yerlerde paylaşım almamanız gerekiyor bizzat kendi deneyimlerimden yola çıkarak söylüyorum.