Yusuf Güneyin çok zeki sanması kendisini ama sonunda beni gönderin ben ne yapsam hainlere yarıyor demesine, özellikle insanları dinlemeyip sürekli konuşmasına ne diyorsun?
Yani izlerken küçük bi Türkiye özeti izler gibi oldum, kendi çapında herkes ülkede birini temsil ediyordu biraz düşününce oturuyor.
Küçük türkiye özeti çok doğru tespit bence. Yusuf Güney'i bu şekilde tanımamıştım tanıdığım kadarıyla seviyordum ama yarışmadaki tavırlarını hiç beğenmedim. Orada hepiniz toplumca tanınıyosunuz yani sizin için bu yarışmadan sonrası da var ama bunu unutup saçma sapan triplere girip oradakileri sıkıştırmalar karşılık vermeler falan hoş değil. Neredeyse hiçbirinde o olgun yaklaşımı göremedim. Tara'ya da çok büyük haksızlık ediyorlar kendini mantıklı şekilde açıklayan ve konuşan herkesi gönderdiler.
Yarışma özelinde de bence daha çok rol olmalı, daha önce town of salem oynadınız mı bilmiyorum ama oradaki gibi roller olabilir. Roller bence artırılmalı ve hainler infaz etmeme kararı gibi şeyler de verebilmeliler biraz kuralları yarışmacıların şekillendirmesine müsade edilmeli. Ha bu daha ilk sezondu belki ileride daha da şekillenir ama biraz basit kalmış. Konsept çok iyi ama yatırımı bol bir yarışma gibi duruyor koskoca şato ve devasa bir arsa var. Araçlar, oyunlar, mekanlar vs. çok iyi