Birkonu hakkında fikrinizi merak ediyorum. Şimdi bizim ailenin sahip olduğu bir marka var ancak yakın zamanda kapatacaklar. Bu marka bayan tesettür giyim markası. 12-13 senelik bir marka ve kendi kitlesince de trdeki çoğu insanin bildigi bir marka. Kapanacak derken komple faaliyetlerini sonlandiriyorlar. 1.5m takipcili insta hesabi 2m takipcili facebook sayfası ve domain vs bana verilecek ancak benim bu markayı eski şeklinde içini mal doldurup ticaretine devam ettirecek bir param yok. Normal maaşlı çalışan gibi bir şeyim. Daha önce bu dediğimi kendi markamı kurmayı denedim ama sıfırdan olunca reklam işlerinde para yettiremedim ve para yakabilecek durumum olmadığı için, tesettür giyim de öyle viral video vs yapıp ilerletilebilecek bi sektör olmadığı için ilerletemedim. E ticaretten anlıyorum ama dediğim gibi sıfır sermaye ile bu dönem ve özellikle bu sektörde başarılı olmak çok çok zor. Siz olsanız bu hesaplari ve domaini nasıl değerlendirirdiniz? Bu hesapla ne yaparım bilmiyorum ama çöpe gitsin de istemiyorum yılların emeği ve kitlesi. Bi şekilde monetize etmek istiyorum ama bir yol bulamadım yerimde olsanız ne yapardınız veya yapmaya çalışırdınız ?