SDR1035 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İmzamdaki konuyu inceleyebilirsiniz
Hocam ben otomasyon istemiyorum. Lütfen konuyu dikkatli okuyun.

4irlines adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba hocam, oysaki.com.tr platformu belirttiğiniz işlemi otomatik yapıyor.

- Video slayt tarzında görseller birleştirilerek oluşturuluyor, zip dosyası içerisinde videoda kullanılan tüm görseller ve ses dosyaları yer almaktadır. Dilerseniz görselleri farklı araçlar üzerinden video animasyonuna dönüştürebilirsiniz.

Bu işlemi manuel yapmak istiyorsanız claude kullanmanız gerekiyor, senaryo + görsel + video promptlarını tek seferde xlsx dosyası olarak istediğinizde yazar verir.
Görsel üretimini flow labs üzerinden yapabilirsiniz.
Görseli animasyona dönüştürmek için grok & veo 3 kullanbilirsiniz.
Hocam ben otomasyon istemiyorum. Lütfen konuyu dikkatli okuyun.Onun haricinde verdiğiniz değerli bilgiler için çok teşekkür ederim.

asedizayn adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Her modelin bağlam limiti olur. Eğer metniniz uzunsa model metni unutabilir.

Metin yazdırmak için Claude
Metinle alakalı görsel prompt yazdırmak için Claude veya Gemini bana göre şu an en iyileri.
Midjourney'i görsel oluşturmak için kullanacaksanız çok maliyetli olur. Özellikle videolarınız uzunsa. Flow üzerinden Nano Banana'ları deneyebilirsiniz. Limitleri baya yüksekti.
Ancak buradaki önemli nokta batch işlemi yapmanız ve master promptunuzun kaliteli olması. Bana 30,000 karakter ingilizce intikam hikayesi yaz şeklinde bi şey isterseniz kötü çıktılar alırsınız. Fazla abartmadan modeli direkt hedef kitlenize en uygun şekilde yönlendirmeniz gerekiyor.
batch ve master prompt derken hocam? claude da yaparken özellikle belirtmem mi gerekiyor?