Bu şahane yorumunuz için çok teşekkür ederim hocam. Her şeyi yazmışsınız bana söyleyecek pek bir şey kalmamış, harikasınız.
Yeni eklediğimiz
Adsense Blog, E-ticaret Blog, Backlink Vault, Plugin Maker, Super Index ve Dıamond Blog ile araç tam anlamı ile şaha kalktı diyebilirim. Çok yakında ekleyeceğimiz
hit gönderme hizmeti ile de mükemmel
rakipsiz bir araç olma yolunda devam edecek. Sağolun, var olun.
Selamlar, Konu başlığı çok doğru olmuş
SEO Killer + TNTSEO ikilisini birlikte kullanarak hazırladığım tek bir yazının performansını ilk günden bugüne kadar 35 günlük süreci paylaşmak isterim. Fatih'in geliştirdiği sistemler ne işe yarıyor, diğerlerinden farkı ne, bana ne kadar katkı sağlar? diye düşünenler için gerçek verilerle anlatıyorum.
30 Mart tarihinde yazı indexlendiği anda birçok farklı anahtar kelimeden trafik almaya başladı. SEO Killer + TNTSEO ikilisiyle hazırladığım tek bir yazı, indexlendiği anda birçok farklı anahtar kelimeden trafik almaya başladı. Daha ilk günden çoklu keyword trafiği geldi. Aynı yazı indexlendiği dakikalarda Featured Snippet aldı. Üstelik snippet aldığım konuda rakipler e-Devlet (turkiye.gov.tr) ve Diyanet gibi çok güçlü siteler. Tek bir yazıyla birden fazla anahtar kelimede snippet ve trafik aldım. Yazı 3. gününde, snippet aldığım ana anahtar kelimede ve birçok farklı aramada ilk 10’a girdi. Aradan yaklaşık 35 gün geçti ve hala öne çıkan aramada benim içeriğim görünüyor. Bakabilirsiniz sorgulayarak. Sadece snippet değil, ilgili ana anahtar kelimede normal SEO sıralamasında da 1. sıraya yükseldiğini gördüm. (Ne zaman 1. sıraya çıktığını bilmiyorum, belki daha önce de almış olabilir.) Rakipler yine aynı: Diyanet ve e-Devlet. 35 gün sonra, sadece tek bir anahtar kelime, tek bir snippet değil, birçok farklı anahtar kelimede de üst sıralara çıktığını ve snippet işaretlemelerini net şekilde görebilirsiniz. Trafik istikrarlı şekilde devam ediyor.
Burada benim için en önemli nokta şu:
Bu sonuç tek bir yazıyla geldi. Sıfır dış SEO çalışması, backlink yok, ekstra destek yok. Sadece SEO Killer ile strateji ve anahtar kelime tarafını planladım, TNTSEO ile de makale tarafını hazırladım. Ortaya çıkan sonuç.. Tek yazıyla hem Featured Snippet, hem ciddi trafik, hem de birçok anahtar kelimede üst sıralar almak bence bu kombinasyonun ne kadar doğru çalıştığını gösteriyor. Hele
rakiplerin e-Devlet ve Diyanet gibi otoriter siteler olduğunu düşününce sonuç daha da değerli hale geliyor.
Grafik ve ekran görüntülerini özellikle ekledim. Yorumu fazla uzatmaya gerek yok; yorum sizlerin, tebrik Fatih’in
Fatih seni tebrik ediyorum. Arka planda ciddi bir emek, ciddi bir geliştirme ve güçlü bir sistem var. Bu işte kimlerin emeği varsa ayrıca teşekkür ederim. Başarılarının devamını dilerim.