Sırrı mevzusuna ılımlı ve sempatik hallere bürünen herkesi kara listeme koydum. Onların umrunda olmaması gibi, benimde umrumda değiller. 1 kuruş kazandırmam, spotifyda önerme çalma olarak işaretledim bile hepsini.
Bir de Yılmaz abeyciler var. Sırrı Cihangirli, cogu sanatciyla arasi iyi, Teo ve Şebo politik insanlar değil, o konuda pek bilgileri yok bence diyorum kendi kendime ama icten ice yutturamiyorum.
Simdi diyorum kendi kendime Sebo ve Teo anca icki ve gece ortamlarini bilir nereden umurunda olsun Apo'nun stratejisiyle Sirri ve bircok kisinin sanat camiasinin icine girip oralardan kendi propagandalarini yaymaya calismasini nereden bilsinler diyorum. Onlar anca yonetmen, "sanatci", "barissever" Sirri abi olarak bilirler. Cunku strateji buydu. Müesses nizam da bunu kabul etti ve medya da bize yedirdi. Onlarin bildikleri bu kadar, basarili oldu yani stratejileri, fetönün Atatürkçü gibi görünmesi, takiyye stratejisi gibi. Akıllı bir insan bunları yemez demek istiyorum. Akıllının zıttı gerizekalı demek değil, zekinin zıttı gerizekalı demek. Bilgisi yok demek istedim ama işte ağzı olan konuşuyor, ve maalesef okuduğunu anlamıyor.