Kendi nezdimde konuşuyorum "fanatiği" derecesinde olduğum bazı sanatçıların bu son olaylarından sonra hepsini boykot ederken de sizin söylediklerinizi çok yaşadım, o vicdani temizliği yapmayı denedim ve hala deniyorum. Biraz hassas bir konu, duruş meselesi, yıl olmuş 2026 kim duruş konusunu bu kadar ciddiye alır, neden ve niye önemlidir, ya da daha doğru olan soru önemli midir? İnsanlar her şeyi çabuk unutmaya meyilli bu dönemde, bu yüzden duruşunuz günün sonunda kimseyi ilgilendirmeyeceği için yastığa başınızı koyduğunuzda rahat hissedeceğiniz şekilde davranmalısınız. Ben huzursuz olduğum için bu şekilde vicdani yaptırım uyguluyorum, siz huzursuz olmazsınız konserine gidebilirsiniz artık dünya kimliksizleşme yolunda gidiyor ve bütün değerler de önemini kaybediyor.
Buyuk ihtimal zaten cok pahali olur ve biletler de aninda tukenir gidemem zaten hocam, o yuzden vicdanim rahat olacak benim sucum degil gidememek diye. Bir yandan da, gitmedim sonucta, yaptigi seyler ayıptı, iyi oldu diyebileceğim. :d