Kimine göre yanlış gelebilir, saygı duyarım ama kendi görüşümü belirteyim.
Son zamanlarda görüşlerine, düşüncelerine ve davranışlarına katılmadığın bir çok sanatçı gördüm. Aralarından bir kaçı benim Spotify'da %0.1'ine girdiğim, birebir tanıştığım ve konserlerinde hep bulunduğum sanatçılardı. Bu konularda kendilerine katılmadığım için bir çoğunu yaptıkları davranışların seviyelerine göre eledim, engelledim, boykot ettim. Hiçbir yerde adlarını geçirmem, bahsetmem, benim sayemde 1 kişi bile dinleyip onun üzerinden para kazanmasını istemiyorum. Çoğu spotify'da engelli listemdedir, ama ezberlediğim şarkılarını arada bir söylerim, insta'da reels kaydırırken denk gelirsem çok tepki vermem. Şu an dengesini sağlamaya çabalıyorum, nadiren YouTube'dan müziklerini açarım. Seviyesine göre muamele yapmaya çalışıyorum, bu sebepten ben olsam konuda bahsettiğiniz sanatçının konserine giderek para kazandırmazdım.
Şebnem Ferah'in ben pek akilli birisi olmadigini dusunuyorum o yuzden cok suclayamiyorum. Kafasina gore oyle yasiyor, kim neymis pek sorgulamiyor bana kalirsa. Begenip gecmistir buyuk ihtimal. Kendi dunyasinda takilan birisi. Sebnem Ferah'i aslinda sevmem dahi ama o sarkilari soyleyen kendi yarattigi Sebnem Ferah personasi bizzati gercek hayat Sebnem Ferah'tan cok farkli geliyor bana. O sarkilari soyleyen kadin bu olamaz diyorum cogu zaman. Bambaska karakterde yazmis ve soylemis o sarkilari. O yuzden ben boyle bir denge kurdum. Gercek Sebnem Ferah'i degil ama bu sarkilari yazan ve soyleyen sanatci hayali bir karakter Sebnem Ferah varmis ve ben onu dinliyormusum gibi geliyor bu dunyadan bagimsiz.