bicerdover adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam bu kültür haline geldi artık. abimin motorunu sari siteye koyduk 400 bin tl den 250 ye hemen alayım ciddi alıcıyım diyor öbürü yazmış öğrenciyim 230 bin tl olur mu. başka ilan koydum ürünün sıfır fiyati 50 bin ama benim koydugum ürün 2. el diye 20bin yazmısım elden çıksın hemen ugrasmayım diye. ihtiyacınız varsa ve acilse 10 bine alayım hemen yazmış ( ben tam bir ...........diyememiş ihtiyacınız varsa ve acilse demiş beni düşünmüş üzümlü kekim )
RCYS adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Daha üç gün önce tanıtım yazısında kampanya yapmıştım içerikler de bana ait olacak şekilde taban fiyat 25 TL gibi iki dal sigara parasına 28 site 700 tutuyor 500 olmaz mı diyor
Sonra size döneceğim vs muhabbetleri.
Özellikle dedim bunu dedinse daha donmezsin diye dediğim gibi de oldu. Gerçekten utanmasalar gerçi bazılarında o da yok uste ödeme isteyecekler.

Forumun genel kalitesi bence belirgin bir şekilde düştü her anlamda.
Hocam kafayı yiyorum bazen hadi sarı site ve diğer L site mezarcı dolu ama burada çok değişim ve kalite farkı var. Kendi koyduğum ürüne %70 altına teklif veriyorlar ve uslub da çok seviyesizce. Bazı konular okuyorum 20 30 TL sin hesabını yapıyor insanlar