Merhaba seçim için çok teşekkür ediyorum ₺500 ödülümü uygun görürseniz @sevdukst; arkadaşa iletirseniz sevinirim arkadaşın bir ticareti var en azından 1.000 TL ile Belki bir işini görür arkadaşı hiç tanımıyorum bunu da bildirmek istedim

n4kruf adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba Değerli Arkadaşlar,
Öncelikle yarışmamıza katılım gösteren herkese çok teşekkür ediyoruz, hepinizin emeğine sağlık.
Birbirinden kaliteli çalışmalar arasında seçim yapmak bizim için gerçekten çok zor oldu. Bu nedenle, tasarımları 2., 3. veya 4. şeklinde derecelendirmek yerine, birinci seçilen logomuzun ardından "en çok beğendiğimiz eserler" olarak adlandırmanın çok daha doğru ve adil bir yaklaşım olacağını düşündük.

1. Seçilen Logo (15.000 TL): @Grafita157; https://www.r10.net/1090945333-post57.html

Diğer Ödüllerimiz Hakkında Bilgilendirme: Diğer ödüllerimizi kazanan arkadaşlarımıza ödemeleri, ilgili tasarımların kullanım hakları karşılığında teslim edilecektir.
1.000 TL Ödül Kazanan Arkadaşlarımız:500 TL Sürpriz Ödül Kazanan Arkadaşlarımız:(Bu ödüller tamamen içimizden gelerek eklenmiştir)Yarışmamıza zaman ayıran, emek verip değer katan tüm tasarımcılara tekrar yürekten teşekkür ediyoruz. Herkesin eline, emeğine sağlık.