Bayadır oynuyorum hocam ilk düşük tutarla başladık, şu zamana kadar 50.000₺ kaybettiysem 800-900k kazanmışımdır, borsa gibi düşünün bu durumu piyasaya göre, olan olaylara göre kendi isteğinizle yönlendiriyorsunuz, kumarlık durum yok
Neye göre trade ediyorsunuz. Biraz sisteminizden stratejinizden bahsedin.
Size batıp batmayacağınızı söylerim.
2017'den beri finansal piyasalar ile uğraşan biri olarak hatalarınız varsa düzeltebilirim.
Üstte alıntıladığım yorumumu konudaki yorumları okumadan yazdım.
Hey Allahım. Adam oynuyorum yazmış ya la. İddaa mı bu oynuyorsun. Rulet mi bu oynuyorsun.
Finansal piyasalar bir yatırım aracıdır. Scalp yapsanda yatırım aracıdır.
Yemin bile edebilirim. Bu işe oynuyorum diyen bu konularda zır cahildir.
Hiç birşey bilmiyordur.
Adam yatırım sistemlerine oynuyorum dedi la. Çok acı bir tablo.
Şuan Binance hesabımda sizin bu tutardan 4 kat daha fazla param var.
Ama ben bu işe oynuyorum demem. Zır cahiller bu işi kumara benzetip oynuyorum diyorlar.
Ortada 2 ihtimal var.
Ya ekran görüntüsü sahte.
Yada şansa pansa kazandınız. Bu durumdada yakında tüm paranızı kaybedersiniz.
Zira finansal piyasalara oynuyorum diyen bu konularda hiç birşey bilmiyordur. Ve gerçekten para yatırdıysa yakındır tüm parasını sıfırlaması.
Büyük ihtimalle ortada böyle bir para yok.
Yada düşük ihtimal şansa kazandınız.
Bir arkadaşım bir coine spot olarak 37 bin dolar yatırdı. Çok detayına girmicem.
Sonra coin güzel yükseldi. Eldeki para 600 bin dolar oldu.
2021 Kasım Aralık'ta Boğa Sezonunun Bittiği zamanlarda aynı coini tekrar aldı.
Bu işlerden hiç anlamaz.
600 bin dolar 150 bin dolar oldu. Sonra spot olarak aldığı coini sattı.
150 bin dolar ile kaldıraçlı işlemler denedi.
Sonuç olarak şuan 2 3bin doları ya var ya yok.
Ya milletle goygoy geçiyorsunuz. Ortada böyle bir para yok. 5 günlük üyesiniz.
Yada şansa kazandınız ve hiç bilginiz yoktur. Zira finansal piyasalara oynuyorum diyen kumara benzeten zır cahildir.
Çekirge misali çekirge bir sıçrar iki sıçrar sonunda bataklığa düşmesi kaçınılmaz olur.
Bende kriptoya toplam 120 bin dolar yatırdım meraklısına. Pinterest kazancım vardı.
Toplamda 170bin dolar kazandım. 50bin dolarını babama verdim. Geçenlerde babam bu paranın biraz üstüne koyup yeni bir ev aldık. 3+1. 1 Ay önce yeni eve taşındık. Önceki evi de kiraya verdik.
Kalan 120bin doları 4 yıldır kriptoda bekletiyorum. %50 zarardayım şuan.
Ama 2022 den bu yana aldığım coin 4 kez aldığım fiyata geldi. Yani zararım çıktı. O zamanlar Teknik Analize tam hakim olmadığımdan,
Zararım çıksa bile satmadım.
Şuan Teknik Analiz Konusunda ileri seviye bilgim var.
Price Action, Trend Devam Trend Dönüş Formasyonları, Harmonik Formasyonları avucumun içi gibi bilirim.
Arada işlem yakaladığımda ufak bir miktar bozup işlem alıp 2 3R kar alıp tekrar bu parayla aynı coini spot olarak alıyorum.
Coinin fiyatı şuan 1.5 dolar. Benim maliyetim 4 dolar. 2022 den bu yana coin 4 kez 1.3 - 4.5 dolar arasında gidip geldi.
Bu sefer coin 4 dolar üstüne atarsa bozup, paranın bir kısmını eş dosta dağıtırım. Kalanını scalp işlemler için ayırıcam.
Ben finansal piyasalara ömrümü verdim. Adam oynuyorum dedi ya la.
Oynuyorum diyenlerin sonu hazinle bitmiştir.
Notlarımdan bazıları; Notion uygulamasından alınma.
Bu başlıkların her birinin altında alt başlıklar var.
Adam Bu Bilgilerin Binde Birisine Sahip Değilken, Finansal Piyasalara Oyuncak Gözüyle Baktı LA. Oynuyorum DEDI YA LA. NEYSE DAHA FAZLA YAZMAYACAĞIM.