Bakın arkadaşlar bunu anlamamız ÇOK ÖNEMLİ.!
Piyasa ve market artık öyle bir seviyeye geldi ki; Trilyon $ yöneten büyük kurumsal şirketler artık piyasaya ciddi anlamda ETF'ler aracılığı ile girmeye başladı.
Beklenen Clarity ACT yasasında büyük pürüzler step by step yani adım adım, madde madde çözüme kavuşuyor.
En son Coinbase CEO'suna verilen imkanlar ve yapılan jestler, aynı zaman da Binance CEO'su diye bildiğiniz CZ ! ile TRUMP ailesinin yaptığı confiddential agreement 'lar Büyük bir operasyonun yönetim şemalarının tekrar yapılandırıldığını gösteriyor.
Ülkeler dijital parayı benimsedi ve çalışmalara başladı Bitcoin'i rezerv para olarak kabul ettiler hatta kendi dijital paralarını / stable coin'lerini çıkarmak için çalışmalar başladı.
Amerika'dan sonra öncü ülke,
EL-Salvador - Ocak 2026 itibarıyla hazinesinde 7.500'den fazla BTC bulunmaktadır.
Bizi de zaman zaman yaptığı anlık satışlarla terste bırakan trader'ların sevmediği ülke Bhutan Yaklaşık 11.000 - 13.000 BTC tuttuğu tahmin edilmektedir.
Ukrayna savaş döneminde aldığı bağışlar ve el koymalrını da hesapalrsak ortalama 46.000 BTC yönetiyor.
ve iki dev İngiltere - Çin 200.000 + BTC yönetiyor.

Tabi en önemlisi ise, bu yeni dünya düzenin de adı gibi stratejik yer edinmek isteyen STRATEGY ! 'nin elinde 818.000 BTC var. 2026 Sonuna kadar da 1 MİLYON hedefi bulunmak da.

Hiçbirşey eskisi gibi olmayacak !
Trump ve ailesi büyük manipülatif hareketler ile piyasayı domine etmeye devam ediyor, edecek.. (Suİkast ile indirilmezse)
QUANTUM tehlikesi kapımızda (sektör için) Satoshi'nin kurduğu sistem, Çin'in gilziden gizliye geliştirdiği quantum comp. ile kırılacağı yönünde,
Satoshi'nin hesabına bir şekilde ulaşılaibldiği takdir de ve olası SATIŞ da! Yapılan hesapllama da milisaniyeler içinde Bitcoin 3$ a kadar düşüyor.
Çözüm olarak peyder peyi dağıtma düşünceleri var ancak işte bu anlatıldığı kadar KOLAY DEĞİL!
Bu nedenle kapılar kapılar ardında TRUMP / Çin'i geride bırakacak QUANTUM planları yapmak da !
Aynı zaman da kripto yanlısı ve Trump'a bağlı olacağını düşündüğümüz Kevin Warsh dönemi başlıyor... !
ve ve ve bi rçok konu var ama, şimdilik yeterli...

// Kısaca bildiğimiz kripto / blockchain tehlike de..
Yeni dünya düzeninde QUANTUM/ Crypto dönemi başlayacak.
Amerika'da halı altına süpürülen RESESYON tehlikesi de devam etmek de. !
Trump'ın bu borcu BITCOIN ile ödeme düşüncesi var !
( Biraz vizyonu olan bu kısacık kelime de devasa oyunu hissedebilir)

Trump'ın yerine kendinizi koyun her saniye artan US NATIONAL DEBT (borç !
verilendirme hamnleniz de manipülasyon dışında işe yaramadı

Kötü giden polyanacılık oynanan ekonomi de bir de üstüne her gün artan Savaş borcu
Güncel olarak 71 milyar 590 milyon $
https://iran-cost-ticker.com/

Böyle bir baskı da BITCON üzerine planlar yaparken ve diğer devletler kademe kademe Bitcoin'i rezervlerine eklerken,
YÜKSELTİR MİSİN ? yoksa ilk seviye 55K ve ya 40K 'da OTC ile toplayıp daha mı KAR edersin?
Trilyon $ lık soru da bu... ?

Cevabı ise Trump Ailesi ve ORTAK olduğu iş birlikçileri biliyor.
Strategy'nin APTAL olduğunu düşünmüyorum.

PEKİ NE YAPMALIYIZ?

Yapay Zeka üzerine projeler geliştirmeliyiz. LIORA A.I. gibi...
LIORA grafiğin arkasındaki OYUNU OKUMAK İÇİN GELİŞTİRİLDİ
LIORA A.I. Mentor, kullanıcıların kripto piyasalarını daha doğru, daha bilinçli ve daha derin yorumlamasına yardımcı olan; eğitim,
rehberlik ve piyasa farkındalığı odaklı yapay zeka mentor ekosistemidir.
Bu yapı sayesinde LIORA, kullanıcıya yalnızca "ne oldu?" sorusunun cevabını değil; Aynı zamanda neden oldu, arkasında hangi
piyasa davranışı olabilir ve hangi riskler oluşuyor? sorularını da anlamlandırabilecek bir bakış açısı kazandırmayı amaçlar.
LIORA AI Mentor; kullanıcıya temel piyasa okuryazarlığı, teknik analiz farkındalığı, risk yönetimi, balina davranışları,
market maker tuzakları, işlem psikolojisi ve stratejik piyasa okuma konularında rehberlik eder.

Devrimsel Paper Trading ile cebinizden bir kuruş gerçek para çıkmadan borsaya bağlamadan,
LIORA'nın gelen analizini canlı piyasa da terminal de test edip öğreneceksiniz
8 borsa ve Hyperliquid dahil olan BALİNALARI an be an izleyebileceksiniz.
Market Maker'ın kurduğu yüzlerce tuzağı anlayarak öğreneceksiniz.
Bu saye de gelen sinyalin detayını da canlı canlı göreceksiniz.
Trader Puanınız ie, İşlem Yönetimi / Kasa Yönetimi / Psikoloji Yönetimi
üzerinde eksiklerinizi görüp FOMO bağımlılığından kurtulacaksınız,

3 senelik emek ve 100.000 + satır kod mühendisliğinde şekillendi.
Global bir proje olarak 13 dilde geliştirildi.
Basit bir proje değlil. İçine girince anlayacaksınız.
Tradingview ile resmi partnerlik çalışmaları hazırlığı da devam etmek de,
Kendi geliştirdiğiniz indikatörleri de LIORA ekosistemine bağlayıp LIORA'nın merkezi gücü ile birleştirebileceksiniz.
Herşeyi düşünüyoruz,

Örneğin,
Siz bir indikatör geliştirdiniz ve LIORA A.I. ekosistemine bağladınız
ve bu da Scalp üzerine diyelim,
LIORA 'nın eşsiz algoritması scalp moduna geçecek ve senin indikatöründe eksik olan yönleri sana SESLİ ANLATACAK.
Yani hem Tradingview de indikatör geliştireceksin hem de LIORA'nın Market Maker Avcısı algoritmasında eksikleri tamamlayacaksın.

Harika değil mi_?

Kısaca,
YENİ BİR KATEGORİ oluşturuyoruz,
Anlatan Mentor LIORA liderliğinde ;Yeni Nesil Analiz ve İşlem Terminali Ekosistemine bakıyorsunuz.

Çok büyük planlarımız var,
Acelemiz yok kademe kademe hepsini gerçekleştireceğiz.

Lansman tarihimiz yaklaşıyor, çok az kaldı.

Buraya kadar okuduysanız başarmaya bir adım daha yaklaştınız demektir.
Birlikte başaracağız.
Desteğinize gerçekten ihtiyacımız var,
Birbirimizi desteklemeli ve motive etmeliyiz.
Arkadaşlar ÜLKEMİZDEN TRILLION CLUB vizyonunda bir proje çıkmak üzere,
LIORA'yı uzun zamandır takip edenleriniz de var aranızda yeni duyanlarınız da,
Biliyorsunuz insanlar okumayı sevmiyor ve ortada o kadar çok bilgi kirliliği ve BİLGİ var ki, neyi nasıl öğreneceğini bilemiyor doğal olarak,
İşte artık bu sorun olmaktan çıkıyor,
LIORA bilgi karmaşıklığından sizi kurtararak 10 ana katman ve 16 alt katmandan oluşan eşsiz orkestrasyon algoritması ile binlerce veriyi analiz edip
size konuşma dilinde SESLİ anlatıyor.
Örneğin bir coin seçtiniz,
Günün yükselenlerinden herkesin Twitter da konuştuğu bir coin olsun bu.
Market Maker'ın amacı bu zaten ! Seni içeri almak için Fake/Breakout yani sahte kırılımlar sahte yükselişler ya da düşüşler yapar.
Sen içeri girince de seni terste bırakır.!

İşte LIORA BU TUZAKLARI GÖRÜR VE SENİ KORUR!
Geliştirme aşamasında bile 10 Ekim Gecesi bir çoğunuzu kurtardı biliyorsunuz. O büyük düşüşü saatler öncesinde bilen ALGORİTMA.
ve bunu CANLI PİYASA DA sana gösterir.
Dün kü canlı manipülasyonu da kayıt ettik eğitim niteliğinde sizlerle paylaşıyoruz.
Lütfen atlamadan saniye saniye izleyin bakın OYUN NASIL KURULUYOR?

Bu grafiğe iyi bakın
Günün yükselenlerinden CZ! niin manipüle ettiği coin de tuzağı, LIORA 1 Gün öncesinden YAKALADI!
Tek tek anlattık. HEM DE CANLI PİYASA DA.Video da her gösterimde sağ üstte SAAT'e bakın ve teyit etmek için
Tradingview'i açın kontrol edin GERÇEK OLDUĞUNU GÖRECEKSİNİZ.
Bu videoyu izledikten sonra piyasaya bakış açınız değişecek.

Market Maker MAJOR FIB Tuzağı Kurdu.
Kırılım geldi diye ve algoritmalar da BALİNA baskısını gördü diye içeri girdi.
AMA LIORA girmedi,
Öğrenmek için izleyin,
Sosyal medya sayfalarımızı yeni açtık desteğiniz bizleri memnun eder.

https://www.youtube.com/watch?v=Kea0Lb7CW8c&t=141s

Genel perspektif de neredeyiz görmek isteyenleri için ise ;
TAMAM/DEVAM bölgesindeyiz.
Minor/CME! Kapandı. Savaş bu bölge de dönüyor - LONG TRAP/Squeeze için MUHTEŞEM BÖLGE.

Bu bölge izlenmesi gereken bölgedir.
LONG'çular için Kırılım /Re-Test önemli.
Shortçular için ise SFP (Swing Failure Pattern) oluşması önemli . 4/h

Saygılar,