srdemir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bir sorun olduğu bariz de gel bunu müşterilere anlat anlatabilirsen. Zaten online işlerde güven çok önemli biliyorsunuz. O kadar masraf yapıp açtığımız reklamlarla kurduğumuz kontakları büyük ölçü de kaybetmiş olduk. Sebebinin olmaması ise daha sinir bozucu durum. Yani geçenlerde resmen es.ort reklamı yapılan bir reklam gönderisini şikayet ettim adamlar kaldırmadılar bizim normal iş yaptığımız hesabı topluluk kuralları vs gerekçesi ile kapadılar. Akıl almıyor.

Yani ortada bir sebep de bulamıyoruz. Yani son günlerde çok fazla etkileşim alıyorduk acaba bot mu sandı vs diye düşünüyorum. Topluluk kurallarını açık beyan ihlal eden legal olmayan hizmetlerin reklamlarını sunan birkaç reklamı şikayet ettim kaldırmadılar ama bizim normal iş yaptığımız hesap anlamsız gitti. Şimdi sorun şu ne yapacağımızı da kestiremiyorum. Yeni hesap açmak mı zorundayız yoksa bunlardan dönüş mü beklemeliyiz. Ama her geçen gün zarar.

Hocam dün akşam reklam açarken kapandı. Email adresine şifre gönderdi, whatsapp a şifre gönderdi ve bir de video selfie onayı istedi. Hepsini dün
akşam yaptım ama kimlik onayı istemedi.
Hocam işte kimlik te istemesi lazım tekrar deneyip ekranda biraz bekleyip ilerleyin kimlikte istedikten sonra işleme alıyor