Ön Bilgilendirme:
• Eski tarihli kanallar genel olarak yüksek trust score (güven skoru) oldukları için algoritma tarafından daha KOLAY ve HIZLI önerilir. Ancak bu garanti edilmez. Youtube'da veya forumda eski tarihli Youtube hesabı olarak aratırsanız, sonuç alan arkadaşları görebilirsiniz.
• Kanalları satma sebebim Youtube ile artık uğraşamayacak olmam. Kanalların hepsinde içerik üretilmiş-denenmiş ama KESİNLİKLE BOT-SPAM-OTOMASYON-İHLAL yapılmamıştır.
• Kanalların hepsinde video bulunmaktadır. Videoların büyük çoğunluğu 6-12 ay önce paylaşılmış videolardır. Shorts değil tamamen yatay videolardır. Daha eski tarihli videolar da vardır. Örneğin 2010 tarihli kanallarda 2010'da paylaşılmış videolar bulunabiliyor.
• Kanalların kurulum tarihleri doğrudur. Bazı hesaplarda birden çok kanal olabilir. Onlar zaten ilanlarda belirtildi.
• İade kabul etmiyorum, çünkü hesapların tamamı yaklaşık ~+1 yıldır bende olan hesaplar. Sorunsuz şekilde kullanıyorum.
• Fiyatlarda dengesizlik olabilir, bunun sebebi örneğin 2010 tarihli İngilizce Kanal 1'i satın alırsanız, aynı anda 2020 tarihli 2 kanalınız daha oluyor. Bunlara numara onayı yaptığınız takdirde, çoğunda seviye 3 onayı da otomatik olarak geliyor (bazen istisnalar olabiliyor).
• 2025 tarihliler hariç diğer hesapların ilk sahibi ben değilim, son 2-3 yıldır düzenli olarak satın aldığım hesaplar.
• Kanalların çoğunda 2FA bulunmaktadır. Eğer satın aldığınız hesapta 2FA yoksa, direkt kendi cihazınızda 2FA'yı aktif hale getirmenizi öneririm. *ŞİFREYİ VE BİLGİLERİ DEĞİŞTİRMENİZİ TAVSİYE ETMİYORUM
• Satın aldığınız hesapta direkt olarak 2FA'yı değiştirecekseniz, sorumluluk size aittir. Ben şu ana kadar satın aldığım her hesapta direkt 2FA ekledim/değiştirdim. Bir sorun yaşamadım. Ancak bu sizin yaşamayacağınız anlamına gelmez.
Google, güvenlik gerekçesiyle yeni bir konumdan giriş yapıldıktan sonra eğer şifreyi veya benzer şeyleri direkt değiştirirseniz hesabı kapatabilir. Bu tür durumlarda sorumluluk alıcıya aittir. Benim önerim, hesapları aldıktan minimum 1 hafta sonra değişiklikler yapmanız. Zaten hesaplardaki 2FA'lar bende olduğu için sizden başka hiç kimse hesaplara giriş sağlayamaz.
PREMIUM olarak belirttiğim kanallar; hala izlenme alan, bir dönem düzenli video paylaşılmış veya yüksek izlenme saatine sahip kanallardır. Bu kanallar, düzenli video yüklemenizle beraber diğer kanallara göre daha kısa sürede PK açtırabilir.
• Kanalların tamamı Youtube için kullanıldı. Bot olarak değil, normal kanal olarak. O yüzden Adsense, Ads vb. Google hizmetleri ne durumda bilgim yok. İlgilenen olursa, neyi merak ediyorsa kontrol edip bilgi verebilirim.
• Hesaba ilk girişten sonra tüm sorumluluk alıcıya aittir. Yukarıda belirttiklerime dikkat ederseniz hiçbir sorun yaşamadan hesapları sonsuza kadar kullanabilirsiniz.
PREMIUM kanallarda tahmini olarak 10+ video var. Diğer kanallar daha karışık. Bazılarında 1-2 video, bazılarında hepsi liste dışı/gizli.
• Kanal içeriğini-videolarını görmek isteyen arkadaşlar hangi kanalları görmek istiyorlarsa yazabilirler.
• Toplu alım yapmak isteyen, al-sat yapan arkadaşlar ilgilenirlerse, tüm envanter 16,200₺ tutuyor. Onlara 12,500₺'den yardımcı olurum. Bunun dışında çoklu alım yapan arkadaşlara da ufak tefek yardımcı olmaya çalışırım. Ancak tekli alımlarda indirim yapmam.

GÜNCEL STOK SAYISI: 15

2025 TARİHLİ KANALLAR (Stok: 0)
İspanyolca/İngilizce Kanal - Seviye 3 Doğrulama - 2 Kanal Her İkisi de Seviye 3 -> 250₺ SATILDI
İngilizce Kanal - 1 - Seviye 3 Doğrulama -> 200₺ SATILDI
İngilizce Kanal - 2 - Seviye 3 Doğrulama -> 200₺ SATILDI
----------
2018 TARİHLİ KANALLAR (Stok: 0)
İngilizce Kanal 1 - Seviye 2 Doğrulama -> 250₺ SATILDI
İngilizce Kanal 2 - Seviye 2 Doğrulama -> 250₺ SATILDI
----------
2016 TARİHLİ KANALLAR (Stok: 0)
İngilizce Kanal - Seviye 2 Doğrulama - 294 Abone -> 300₺ SATILDI
----------
2011 TARİHLİ KANALLAR (Stok: 4)
İtalyanca Kanal 1 - Seviye 3 Devre Dışı - Son 365 gün 600 saat izlenme -> 750₺
İtalyanca Kanal 2 - Seviye 2 Doğrulama - !!HESAPTA KALDIRILAN KANALLAR VAR!! -> 500₺
İngilizce Kanal 1 - Seviye 3 Doğrulama -> 500₺ SATILDI
İngilizce Kanal 2 - Seviye 3 Doğrulama - 2023 Tarihli 2 Kanal Daha Var -> 600₺
İngilizce Kanal 3 - Seviye 3 Doğrulama -> 500₺ SATILDI
İngilizce Kanal 4 - Seviye 2 Doğrulama -> 500₺
----------
2010 TARİHLİ KANALLAR (Stok: 4)
Fransızca Kanal - Seviye 3 Doğrulama - PREMIUM KANAL - Son 1 yılda +100 abone, 340 saat izlenme -> 1,500₺
İngilizce Kanal 1 - Seviye 3 Doğrulama - 2020 Tarihli 2 Kanal Daha var -> 1,000₺
İngilizce Kanal 2 - Seviye 2 Doğrulama -> 750₺
İtalyanca Kanal - Seviye 2 Doğrulama - Liste dışı telifli videolar var -> 500₺
----------
2009 TARİHLİ KANALLAR (Stok: 3)
Almanca Kanal - Seviye 3 Doğrulama - PREMIUM KANAL - 114 Abone -> 1,250₺
İngilizce Kanal - Seviye 3 Doğrulama - PREMIUM KANAL - 153 Abone, 1,500 Video -> 1,250₺
Almanca Kanal 2 - Seviye 1 Doğrulama - Alan Kişiye Ücretsiz Almanya Numarasından Numara Onayı -> 750₺
----------
2008 TARİHLİ KANALLAR (Stok: 2)
İngilizce Kanal 1 - Seviye 3 Doğrulama -> 850₺
İngilizce Kanal 2 - Seviye 3 Doğrulama - 545 Abone - 2023 Tarihli Bir Kanal Daha Var -> 950₺ SATILDI
Almanca Kanal - Seviye 2 Doğrulama -> 800₺
----------
2007 TARİHLİ KANALLAR (Stok: 2)
İspanyolca Kanal - Seviye 3 Doğrulama - 2022 Tarihli Bir Kanal Daha Var -> 1,100₺
İngilizce Kanal - Seviye 2 Doğrulama - 2022 Tarihli Bir Kanal Daha Var -> 1,000₺

WHATSAPP veya PM
Forum dışından ulaşmak isteyen olursa yalnızca ödemeden sonra kanal linki ve bilgisi paylaşırım.