Araç kamerası varsa sana geç geç dediklerini çektiyse işin daha kolay olur hocam. Son zamanlarda cezalar aşırı artmış durumda ben de aynı günde 2 tane hız cezası yedim 12.000 de bana yazdılar. Birisi şehir içinde (ana yol, sokak arası değil) 70 ile gitmişim, diğeri KARAYOLUNDA 84 ile gittiğim için yazmışlar. Sanırsın 120,130 ile madandalık yaptım, 70,80 komik hızlar bunlar. Ödedik mecbur, kime ne anlatacaksın.
Size de geçmiş olsun hocam, maalesef araç kamerası mevcut değil ama bundan sonrası için taktıracağım.
Hocam Tarif edilen bölgeye yakın taraflardayım , bir abimiz burdan ceza yedi aynı şekilde , ve itiraz ederek iptal ettirdi ve iade aldı ama nasıl bilmiyorum güzel görseller ile alabilirsiniz burda bu ceza çok sık yazılıyor
Hocam ödemeden itiraz edilemiyormuş, ödedikten sonra ben de itiraz edeceğim bakalım.
Geçmiş olsun hocam.
Ben de Gölcük'te yaşıyorum o güzergahı çok sık kullanıyorum. Bu güzergahı bilmeyenler belki seni yanlış anlayabilirler. Gerçekten çok talihsiz bir ceza olmuş geçmiş olsun.
Ben de doğma büyüme Gölcük'teyim hocam, temennileriniz için teşekkür ediyorum. Tanış çıkabiliriz