Öncelikle herkese merhabalar. Gelen tekliflere rağmen domainimi eşim için Kadın Girişimci projesine hibe ettim. İç pazara (kendi il içi ilçelerinde) sahipti dedim ki neden dış (ülke içi iller arası) pazarıda olmasın. Bu fikirle yola çıkarak Etbis ve Mükellefiyet işlemlerini tamamlayıp son olarakta makul oranla Paytr’ı da entegre ederek işe başlamış olduk. Yeni olmasına rağmen gayet güzel siparişler aldık. Kendi bağımızdan ve bahçemizden tek bir zirai ilaç kullanmadan ürettiğimiz ürünler yetiştirici ve üretici sertifika belgelerine sahiptir.

Bu konuda siLerinden de fikirlerini almak isterim. Eksik veya fazla olanları bildirmeniz gelişimimize katkı sağlayacaktır.
Şimdiden herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum.
  • Site Adı: UzmanSepet Tarımsal Gıda Pazarı
  • Site Adresi: UzmanSepet.com
  • Açıklama: Tamamen doğal ve katkısız, Tuz ve su dışında hiçbir katkı maddesi içermeyen, tüm gerekli sertifikalara sahip üretici olarak; Salamura Sarmalık Asma Yaprağı, Kiloluk (Etli-Etsiz) Sarma, Zeytin, Zeytinyağı
  • Açıldığı Tarih: 30.04.2026
  • Sitenin ilerleyen günlerdeki hedefleri: : İstihtama dayalı ilerleme, öğrenci burs desteğine katkıda bulunmak, şehit ve gazi ailelerine öncelikli fiyat desteği.