UzmanTarih adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Evet tutar yüksek de hiç mahkeme vs. uğraşmanı tavsiye etmem ellerinde görüntü varsa hele ki.
Boşuna vaktin gider biraz daha para da harcarsın gereksiz. Öde geç dikkat et sonrakinde.
Hocam avukata söyledim, bir araştırsın da iptal etme garantim yoksa girmem o işlere, garanti ise girerim zaten

cleiner adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bende bugün itibari ile 20 yıllık ehliyet sahibiyim aşağı yukarı hergün araç kullanıyorum. Bugüne kadar yediğim trafik cezası sayısı 4 bunlardan 3 tanesini geçen yıl yedim. biri hariç hepsi hak ettiğim cezalar.
Ben bunu haketmediğimi düşünüyorum, yoksa ben cezaların ağırlaştırılmasına karşı değilim hocam. Her gün trafikteyiz, neler görüyoruz biliyorsunuzdur.

Kaiser adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Devlet motorlu araçlar ve cep telefonu ile dönüyor. Alımda ötv, kdv, harçlar sonra mtv, sigorta, köprü otoyol geçişleri, muayene, yakıtta sürekli vergi, satışta harçlar, istediğin zaman ceza yaz. Ne güzel valla ben de yönetirim böyle.

Tapu işlemlerini de unutmayalım tabi, oturduğu yerden para basıyor devlet aynı malın üstünden defalarca para kazanıyor.
Devletimiz çok yüksek kâr marjları ile çalışan bir şirket modeli benim gözümde