Arkadaşlar selamlar,
Dün akşam 3 senedir iş yaptığımız sorunsuz problemsiz aktif kullandığımız instagramdaki eğitim danışmanlığı sayfamız Topluluk Kurallarına Uymadığı gerekçesiyle kapatıldı. Son 1 aydır işlerimiz de ciddi bir artış olmuştu ve bu ivmeyi devam ettirmek için her günde reklam açıyorduk. Dün yine tam reklam açarken birden hata verdi ve kapatıp açtığımızda sayfanın kapatıldığını söyledi. Email'e şifre onayı, telefon şifre onayı ve video selfie alarak itiraz edildi. Son günlerde kapatılan hesaplarla ilgili çok yorum görüyorum ama müşterilerim ile aramda ciddi güven problemi olmasına sebep oldu herkes hesabın neden kapatıldığını soruyor. Aynı zaman da açtığım reklamlar sayesinde henüz DM üzerinde anlaşmak üzere görüşmeler gerçekleştiğim potansiyel müşterileri de kaybettim. Hesap geri açılır mı bilmiyorum ama açılsa da bana iki günde bile ciddi bir maddi zarara sebep oldu... Mera ettiğim konu neden böyle bir durum yaşandı çünkü 3 senedir aktif çalıştığımız hesabımız herhangi bir topluluk kurallarını ihlal eden durum içinde de değiliz. Görüşleriniz nedir?