Mevkute beyannamesi ve alındı belgesi (imtiyaz sahibinin tüzel kişi olması halinde, tüzel kişi unvanının yer alması gerekmektedir.), • Şirket karar defteri ve Ticaret Sicili gazetesi örneği (İmtiyaz sahibinin tüzel kişi olması halinde), • Aile bilgilerini gösterir nüfus kayıt örneği (Temsile haiz kişi/kişilerin, tüzel kişi olması halinde şirket ortaklarının, yönetim ve denetim organlarında bulunan kişilerin ve eşlerinin), • Ceza dava dosyası olup olmadığını gösterir belge (Süreli yayını temsile haiz kişi/kişilerin tüzel kişi olması halinde ise ortaklarının, yönetim ve denetim organlarında bulunan kişilerin), • Noter tasdikli imza beyannamesi/sirküleri ile kimlik fotokopileri (Temsile haiz kişi veya kişilerin), • Yer sağlayıcısına ilişkin belgelerin suretleri, • Hususi İlan ve Reklam Fiyat Tarifesi, • Ulusal Elektronik Tebligat Sistemi (UETS) adresi, • Kurumsal elektronik posta adresi, • Künyenin yer aldığı sayfanın adresi (Örn: www.abc.com/kunye), • İmtiyaz sahibi Şirket/kişinin vergi levhası ve fatura örneği. • Kadrosunda istihdam edilen fikir işçilerinin vatandaşlık numaralarını ve görevlerini ihtiva eden kadro listesi ile bu listede yer alan kişilerin; o İş sözleşmeleri, o SGK işe giriş bildirgeleri, o Kıdemlerini, olup olmadıklarını gösteren belgeleri, o Şirket ortaklığı belgeleri, o Vergi mükellefiyet evrakı, o Yerleşim Yeri (İkametgâh) belgeleri, o Ceza dava dosyası olup olmadığını gösterir belgeler, o Diploma sureti / mezuniyet veya durum belgeleri (öğrenci ise), o Kimlik suretleri