Mevkute beyannamesi ve alındı belgesi (imtiyaz sahibinin tüzel kişi olması halinde, tüzel kişi unvanının yer alması gerekmektedir.), Şirket karar defteri ve Ticaret Sicili gazetesi örneği (İmtiyaz sahibinin tüzel kişi olması halinde), Aile bilgilerini gösterir nüfus kayıt örneği (Temsile haiz kişi/kişilerin, tüzel kişi olması halinde şirket ortaklarının, yönetim ve denetim organlarında bulunan kişilerin ve eşlerinin), Ceza dava dosyası olup olmadığını gösterir belge (Süreli yayını temsile haiz kişi/kişilerin tüzel kişi olması halinde ise ortaklarının, yönetim ve denetim organlarında bulunan kişilerin), Noter tasdikli imza beyannamesi/sirküleri ile kimlik fotokopileri (Temsile haiz kişi veya kişilerin), Yer sağlayıcısına ilişkin belgelerin suretleri, Hususi İlan ve Reklam Fiyat Tarifesi, Ulusal Elektronik Tebligat Sistemi (UETS) adresi, Kurumsal elektronik posta adresi, Künyenin yer aldığı sayfanın adresi (Örn:
www.abc.com/kunye), İmtiyaz sahibi Şirket/kişinin vergi levhası ve fatura örneği. Kadrosunda istihdam edilen fikir işçilerinin vatandaşlık numaralarını ve görevlerini ihtiva eden kadro listesi ile bu listede yer alan kişilerin; o İş sözleşmeleri, o SGK işe giriş bildirgeleri, o Kıdemlerini, olup olmadıklarını gösteren belgeleri, o Şirket ortaklığı belgeleri, o Vergi mükellefiyet evrakı, o Yerleşim Yeri (İkametgâh) belgeleri, o Ceza dava dosyası olup olmadığını gösterir belgeler, o Diploma sureti / mezuniyet veya durum belgeleri (öğrenci ise), o Kimlik suretleri