Teşekkür ederim parasal bir sorunum yok fakat haftada belki 2-3 kez 3-4 saat dışarıda takılırım diye şarjı uzun giden bilgisayar arıyorum. Air m1 vardı 8gb ram arkadaşıma sattım onu. Geçen uzak masaüstü ile bağlandım onun şarjı full benimde full. Bataryada onun şarjı yerinden oynamadı ama benim bilgisayar 1.5 saatte şarj bitti o yüzden evdeki bilgisayar zaten güçlü dışarıda arada takılmak için alıyorum. Bunun içinde çok para vermek istemedim. Evdeki bilgisayarımı satsam o zaman macbook pro 16" düşünüyorum direk.
anladım seni uzak bağlantı için istiyorsun daha çok
Ben senin yerinde olsam kesinlikle evdekini satarım MacbookPro alırım hatta maddi sıkıntın yoksa direk macbook pro alırım onuda ilana koyarım daha da elimi sürmem

Bende koca kasa Windows Pc var sadece çok çalıştığımda kafa dağıtmak için oyun falan oynuyorum o kadar tüm gün kod yazıyorum unity, flutter python ve hepsi macbook da çünkü sessiz en başta ve stabil windows koca kasayı soğutmak için pc nin her yeri falnişlemci için ayrı sıvı soğutucu falan çok ses çıkıyor
Lakin windwosu seviyorum lazım kalsın vs dersen m5 air al hem garnatisi olur hemde iş yapıyorsan şirketin varsa KDV sini kullanırsın he yoksa yurt dışı olan m4- m5 air al çooook uzun yıllar yeter sana