Selamlar arkadaşlar,

ben uzun süredir görseldeki gibi 1.nesil airpods pro kullanıyorum bügün başka bir tane almak nasip oldu. Dolayısıyla bu çalıştığı halde atmak istemedim iğrenmeyecek varsa kullanırım abi ben diyen özellikle üniversite öğrencisi olur , o olur bu olur fark etmez biraz çatlakları var ama hala biraz hasarlı olsada gürültü engelleyici çalışıyor. Ayrıca gürültü engelleyiciyle 1 saat sarjı gidiyor kutu dışında onun haricinde 4-5 saat sarjı gidiyor.
2020 ağustosta almıştım banamısın demedi yazık günah atmak istemiyorum senin eskilerine kalmadık diyenler olabilir amacım asla o değil abi bana çok teması oldu valide vefat etti bunla şarkı dinledim. Sevgiliden ayrıldım bunla şarkı dinledim hayatımda çok yeri var hala daha çalışıyor talip çıkarsa karşı ödemeli göndermek isterim. Amacım kimseyi rencide etmek değil çalışan mal belki isteyen olur kullanır durumu olmaz içinde kalmıştır kullanmak isteyenlere duyurulur. Bana böyle öğretildi şahsen ben kuzenim eski ekran kartlarıyla ramleriyle pc dizerdim

Kusura bakmayın ürünün bu halinden dolayı kutusu kablosu bir şeyi yoktur. Emeksiz yemek olmayacağı için karşı ödemeli yolluyorum