Ben olsam bu metriklerle hemen girmezdim. Backlink sayısı şişkin duruyor, trafik ve geçmiş temizse ancak o zaman düşünülür.
Domain adı nedir uzantısı ve uzunluğu nedir her şeyi önemli. O backlinkler spam backlinkler de olabilir kaliteli backlinkler de olabilir. Bakmak araştırmak lazım. Domain ne zamandır aktif ne zamandır pasif. Ayrıca fiyat nedir.
Hayır almayın. Çoğu spam backlinkler ayrıca kaliteli backlinklerin tamamı kaldırılmış. Sizin gördüğünüz listenın altındaki tüm domainlerden web sitenin linkleri silinmiş. 1 2 ay sonra o domainin baclinkleri düşecek. Ayrıca uzantı da çöp uzantı.
Hayır almayın. Çoğu spam backlinkler ayrıca kaliteli backlinklerin tamamı kaldırılmış. Sizin gördüğünüz listenın altındaki tüm domainlerden web sitenin linkleri silinmiş. 1 2 ay sonra o domainin baclinkleri düşecek. Ayrıca uzantı da çöp uzantı.
Sağolun hocam almadım onu. bu 2 domaini bulldum biri 20 yaşında falan sanırım. Bunlar değer mi peki?
manga sitesi için domain olduğundan çok aşırı rağbet görmüyor sanırım. Bir de SEO geçmişi var herhalde yoksa öğrendiğim kadarıyla (çok bilmiyom yapay zekayla öğreniyoru .d) %98 dofollow olmazdı sanırım.
ilgilenirseniz pm den yazarım domainleri hocam.