Hayırdır bilader kim neyden korkuyor? TÜRK öyle basit kumaş parçalarından korkmaz sana iyi öğretememişler bizi, önce ağzını toplamasını öğreneceksin. Biz bu teröristleri iyi biliriz, provokasyon için her haltı yaparlar, 8-10 yaşında çocukların eline taş verip attıran örgüt sempatizanları o renge sahip bayraklar ile her haltı yer hiçbir halt yemedim derler. Seni insan yerine koyup laf mı anlatacağız çok hoşuna gitmiş açılan renkler gülücük saçıyorsun. Size değil sizin gibilere bu şansı verenlerde kabahat. "bile" kelimesi zaten pkk bayrağından korkuyorlar, Senegal bayrağından "bile" korkuyorlar anlamı taşıdığı gayet net anlaşılıyor. Yurtdışında ne güzel konuşuyorsun öyle, özgürlük var tabi.
Hocam ne anlatıyorsun sen hahahha farklı bir bayrak bu anlamayacak kadar değilsindir 36 yılda öğrenmişsindir herhalde senegalin bir ülke oldugunu. Adam senegalli kendi bayrağını açıyor

Benim insanlığıma gelecek olursan haberin olsun senin değil 36, 360 yılda hayal edemeyeceğin kadar "insan"ım. Ben Türkiyede de konuşuyorum söylediğim hiçbir şeyde suç yok çünkü, eğer ki sen de özgürlük istiyorsan atla gel yanıma