bilimokur adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
“Sizi yönetenler gaflet, dalalet hatta hıyanet içinde bulunabilirler”

Yani hükümet bunu meşru kıldı diye buna doğru diyemem. Aynı hükümet elinden gelse apoyu da çıkaracak potansiyelde.
Arkadaşlar, gafleti de hıyaneti de biliyorum. 1. basamaktan 3. basamağa atlamanıza gerek yok. Adam beni suçlamış ben de bunun sorumlusu ben değilim, gidip yargıya başvurun dedim. Adama yazacağınız şeyleri bana yazıyorsunuz. Apoyu çıkaracaksa da bunun sorumlusu ben değilim, hükümetin politikasıyla ilgili bana bir şey söylemenize gerek yok, bu konuda vicdanım çok rahat. Geçmişten bugüne ne hükümete, ne yakın ittifakına ne de gizli ittifakına yakınlığım olmadı.

Şurada insanlar tuttuğu takımın haberini paylaşmış, takım TFF'ye kayıtlı ülkemizin takımı. Siz kendinizi sorgulayacağınıza beni sorguluyorsunuz. İşi siyasete döküyorsunuz. Seçim olduğunda örgütlenip savunduğunuz siyasi partiyle birlikte sahada çalışmanızı öneririm, buralara bir şey yazarak içinizi rahatlatamazsınız ve kendi sorumluluğunuzu hafifletemezsiniz.

Hükümet yanlısı değilim, zira 2013'te ve 2016'da iktidardakiler tarafından içeri atılmış biri olarak şunu çok net söylemeliyim ki, işin içine girmeden, siyasi ve politik olarak feleğin çemberinden geçmemiş birinin ülkeyi anlama oranının az olduğunu düşünüyorum.

Mesela bana şey diyebilirseniz sizi desteklerim. Mevcut hükümet ne zaman seçimle alakalı sıkışsa HDP, BDP, DEM artık adına ne derseniz deyin isterseniz HADEP ya da DEHAP deyin fark etmez. İktidarın yardım çığlığına hiçbir şekilde sessiz kalmayıp kurtarmaya gidiyorlar. Başka zaman iktidara katil diyenler kendi menfaatleri işin içine girince iktidarla el ele kol kola yol yürüyorlar. Bu eleştirim de kendini sosyalist, komünist, devrimci ve solcu diye geçinenleredir.

Kürtlarin desteklediği DEM'in kendi çıkarları için ülkedeki devrimci, sosyalist ve solcuları bir çırpıda sildiğine çok kez şahitlik ettim. Aklı başında, eğitimini tamamlamış, ileri görüşlü birinin bunu çok net bir şekilde de görebileceğine inanıyorum.

Şunu da çok net söylemeliyim ki bundan yıllar önce Amed'in süper lige çıkacağına ve hatta Avrupa kupalarına bile gideceğine (seçime kadar) eminim. Ve bunu göremeyen kesimin %90'lık bölümü Amedspor'un kendi imkânlarıyla lige çıktığına inananlar.

Ama r10'daki konu ne Amedspor'un içindeki durumu ne de siyaset. Taraftarı olan bir vatandaş çıkıp bunu paylaşıyor ve siz sanki vatanı kurtarmış gibi burada konuya müdahil oluyorsunuz. Tebrik edersiniz ya da etmezsiniz. Ancak forum kuralları gereği yaptığınız yanlıştır. Vicdanî kurallarınıza göre hareket etmek istiyorsanız da burası yeri değil, çözüm sandıktadır.

Sandıkta çıkan sonuca da saygı duymak zorundayız. Eğer anarşist değilseniz hukuk devletinde yaşıyoruz. Senin savunduğun parti seçilmeyebilir sen muhalefetini yaparsın, seçilirsen sana muhalefet olurlar. Biraz sakin ve relax olmakta fayda var. Ateşe ateşle gitmeye gerek yok. Bir arkadaşınız hata yaparsa suçlayarak bir şey elde edemezsiniz, forumda gördüğünüz beğenmediğiniz konularda konuya kan kusabilirsiniz ama kişilere/cevap verenlere saygı duymak ZORUNDASINIZ.

Türkiye'yi sevmek kaos yaratmakla olmuyor. Başkaları kaos yaratınca söylenip, kendiniz kaos yaratmaya gelince hiç geri vites yapmıyorsunuz. Memleketin birlik beraberliğe ihtiyacı var, lütfen kalp kırmayın, birbirinizi dışlamayın.

Printerbayi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
O kadar safsın ki. Tanrı sana hidayet sağlasın.
Ben saf olduğumu düşünmüyorum ama elbette düşüncenize saygı duyuyorum.

// Diğer hakaret edene cevap dahi vermek istemiyorum.