Alan Adı: mantar(.)com.tr Kayıt Bilgileri
Bitiş Tarihi: 05.04.2029
Kayıt Firması: Reg
Fiyat Bilgisi xx.xxx tl teklifler değerlendirilir.
Transfer Bilgisi & Ödeme
Transfer Şekli: Firma içi ücretsiz transfer.
Not: Firma dışı transfer ücretini alıcı karşılar.
Ödeme: Havale&Eft
Not: Alanadı satışı gerçekleştiği taktirde noterden satış yapıldığına o tarihten sonraki tüm sorumluluğun size ait olduğuna dair sözleşme yapılacaktır.
"TR uzantılı domainlerin sahip bilgileri (whois) domainin kayıt tarihinden itibaren 3 yıl boyunca değiştirilememektedir."
Hangi Projeler İçin Uygun? 💡 mantar(.)com.tr alan adı, geniş bir sektörel yelpazede yüksek marka potansiyeline sahiptir:
E-Ticaret ve Pazar Yeri: Kültür mantarı, istiridye mantarı veya egzotik türlerin satışı için merkezi bir platform.
Tarım Teknolojileri ve Kompost Üretimi: Modern mantar üretim tesisleri ve teknik danışmanlık hizmetleri için prestijli bir dijital kimlik.
Eğitim ve Bilgi Portalı: Mikoloji (mantar bilimi) üzerine akademik rehberler veya yetiştiricilik kursları sunan bir eğitim merkezi.
Mutfak Sanatları ve Gastronomi: Gurme mantar tarifleri, restoran tedarik zinciri veya gastronomi odaklı içerik projeleri.
Sürdürülebilirlik ve İnovasyon: Mantar misellerinden üretilen biyoplastik ve sürdürülebilir ambalaj çözümleri için vizyoner bir marka adresi.