Merhaba,
2024 yılında evlendim. Daha öncesinde evlenmeye çok yaklaştığım da oldu. Evlenmeye yaklaştığım dönem çok hevesliydim, sonra ayrılık yaşanınca evlilikten soğudum. 6 Ay kadar günümü gün ettim. Sonra dedim ki işi bir yoluna sokalım yaş oldu 30. Karşıma çıkan kadınlara ilk andan itibaren niyetimin evlilik ve düzenli bir hayat olduğunu, başka bir amaçla yaklaşmadığımı belirttim. 10'dan fazla kadınla ilk görüşmemde, bu isteklerimin tam tersine rastladım. Hepsi gününü gün etmek, para ezmek, gecelik ilişki yaşamak derdindeydi.
Sonra bir şans oldu, eşimle tanıştık. Çok fazla tesadüfün bir araya gelmesiyle 1 senelik sevgililik sonrası evlenmeye karar verdik. Şu an inanılmaz mutluyum. Eşinizin, en yakın arkadaşınız olacağını da unutmamanız gerekiyor. Bu nedenle birlikte gülüp eğlenebileceğiniz, farklı hobileriniz olabileceği gibi ortak hobilerinizin de olabileceği, yeri geldiğinde mutsuzluk ve üzüntünüzü de omzunda anlatabileceğiniz bir kişiyi bulursanız bugün kaçırmayın ve evlenin. Aradan yıllar geçtiğinde de bu mesajımı anımsayıp, gülümseyin
Dünyanın en zengin insanlarından birisi olarak tavsiyelerim bunlardır.