YavuzTR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhabalar firmamız içi 1 yıllık vds arayışımız mevcuttur aslında geç bile kaldım artık bugün netleştirmem lazım güven sorunu yaşadığım ve firmaya alınması gerektiği için 1 aydır araştırıyorum halen nokta atışı bir firma bulamadım artık netleştirip ödemesinin yapılması gerekiyor çok geciktik.

Öncelikle disk bizim için önemli nvme olabilir min: 400gb alan arıyorum. (nested istemiyorum preformans açısından bunu gözönüne alalım)
Cpanel kurulacak ona uygun olacak şekilde almalinux da kurulabilir ubuntu da hiç farketmez yönlendirilmemiz yeterli.
Mobil uygulamalarımızın backendi için kullanılacak backendler genelde laravel.
Ek olarak:
Cpanel lisansı gerekiyor 12 aylık, en az haftalık yedekleme hizmeti şart.
Cpu, ram vs ihtiyacımızıza göre şekillendirilebilir.

Anlaştığımız firmanın önce bize faturamızı kesmesi lazım aynı gün ödemeyi sağlarız.
Merhaba,

cPanel + Softaculous + Sitepad + CloudLinux + JetBackup + Litespeed lisans sağlayabilir, sunucunun kurulumunu AlmaLinux 9 üzerinde yapıp teslim edebiliriz. Dilerseniz ek güvenlik lisansları da ekleyebiliriz.

Satın alım sonrası anında kurumsal faturanız iletilir.

- Türkiye/Ankara Lokasyon Tier III Veri Merkezi ile %99,99 Uptime Garantisi vermekteyiz.
- Crucial P310 NVME SSD Diskler kullanmaktayız. (Okuma 7100MB / Yazma 6000MB)
- Intel® Xeon® E5-2697 v2 işlemcili sunuculara sahibiz.

GB başına fiyatlandırmamız 1 TL'dir.
Lisanslar ve sunucu için fiyat listesi iletilmiştir.

Teklifimiz PM üzerinden iletilmiştir, CPU, RAM ihtiyacınıza göre fiyat değişebilir.