izzetr1907 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Videolarında yapay zeka kullanımı varsa “değiştirilmiş içerik” kısmında evet’e bas o da etkilemiş olabilir
Yok, yapay zeka kullanmıyorum sadece kapak tasarımı yapay zeka onu da itiraz videosunuda belirtiyorum zaten

Btc_Daddy adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Videolardaki kişi gerçek mi yapay zeka karakterimi anlamdıramadım
Gerçek hocam benim gözüm bozuk titremeler ve kayma mvecut o yüzden sorun oluyor.

Wertomy adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Telefon uçurma kapak resmi clickbait e girmiş olabilir mi diye düşündüm. Etiketlerde gizli falan ibaresi var. Başka bir sorun göremedim aslında.

Ekleme:
https://youtu.be/EWvblXaK_Nk?si=cTJYkom_p6B2yOmQ
mesela bu videonun etiketine pubg testi yazmışsın, ama tableti acmamissin bile. Böyle şeyler de sebep olmuş olabilir. Sadece özelliklerinden bahsediyorsan ...tablet özellikleri demelisin, test vs değil.
Pubg oynadığım kısa bir ekran var ilk videolarım bunlar öğrenmeye çalışıyorum bir de incelemeler falan nasıl yapılır diye dikkate alacağım

Jonezz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Açık ihlal olmayabilir; genelde sistem içerikleri düşük özgünlük veya tekrar/otomatik üretim olarak değerlendirip dağıtımı kısıtlıyor, bu yüzden itiraz da reddedilmiş olabilir.
Şaşırtıcı hocam bakalım ay sonu bir kere daha itira edeceğim bu süreçte videolar paylaşarak