muskmedya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Selamlar, öncelikle yorumunuza kısmen katılıyorum. Ben bile CapCut hesaplarını 10 TL'den alıp 100 TL'ye sattığım dönemde, kazanç beni tatmin etmediği için uğraşmayı bıraktım. Forumda gerçekten 20-30 TL kâr için gece gündüz emek verenler var ama onlara da hak vermek lazım. Kafe ve benzeri yerlerde işe girmek isteseler, saatlik 60 TL için tabiri caizse sömürülecekler. İnsanlara bunun yerine düşük kârla dijital işler yapmak daha kolay geliyor.
selam hocam o konuda haklısınız. forumda olunca fırsatlara da açık hale geliyorsunuz, biri bir iş teklif ediyor 1 ayda kazanacağınız ücreti 1 saatte kazanıyorsunuz. o kısımlar ayrı tabiki. benim bi arkadaş vardı 140 liraya cafede garsonluk yapıyordu, eşşek gibi çalışıyorum diyordu. bu adam bilgisayar mühendisliği bitirmiş yazılımcı. defalarca r10'a kayıt ol iş kovala en azından bilgisayar başında olursun dediğim halde adam garanti kazancı seçiyordu. kimisi r10'dan harçlık çıkarayım derdinde kimisi hayatını kazanma derdinde bakış açısı ve hayat şartları ile alakalı bir durum hocam.