böö adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Güzel dostum, ben savcı mıyım? hakim miyim? devlet adamı mıyım? ben vatandaşım, ülkemdeki bir takım süper lige çıkmış, ben de kutladım. Yıllar önce Diyarbakır'a deplasmana gittiğimde hep güzel karşılanmışım, Anadolu'da sadece galibiyet aldık diye taşlanıyorduk, Diyarbakır'da ise krallar gibi karşılandık. Yaşadıklarıma göre ilerliyorum.

Devlet adamlarına söyleyemediğiniz şeyleri gelip burada bana yazıyorsunuz. Adınız soyadınızla gidin twitter'a hükümet yetkililerini etiketleyip giderinizi yapın. Hayır siz birilerini dışlamaktan ne anlıyorsunuz anlamıyorum.

Amedspor yöneticileri terörün finansmanı ile lige çıktıysa CİMER'e girin ya da en yakın adliyeye gidip suç duyurusunda bulunun.
Futbolcuları terörü destekliyorsa TFF'ye yazın.
Aralarında silah alıp askerimize, polisimize ateş açan varsa gidip şikayetçi olun.
Ben anadolu takımlarının ilerlemesini, büyümesini isteyen biriyim. Beni hedefe koyup da benim üzerimden kaos yaratmaya çalışmayın.

Asıl siz üzerinize vazife olmayan, televizyonlarda gördüklerinizle insanları yargılayan düşüncelerden uzaklaşın. Bugün tüm Türkiye, bayraklarla sokağa çıkıp Hoş Geldin Amedspor deseydi, Amedspor taraftarları da kendini dışlanmaz hissetmezdi. Ben Türk'üm diye Suriye'de, Irak'ta bana ırkçılık yaparlarsa ben daha fazla ırkçı olurum. O misal.

Tüm bunlara göre başka bir konudan da bahsedeceğim, Orduspor Kulübü'nde bazı gelişmeler yaşandı mesela (amatörde en dipteyiz) kulüp bununla alakalı 2 sene sonra "..." die tweet attı. Nerede Amedsporlu cahil varsa olayı kendi üzerine alındı, ülkede millyetçiler de Amedspor'a sallıyorlar sandı, tweet 2 milyon erişim aldı durduk yere. Demem o ki, ayrımcılık yapan, bunun için fırsat kollayan kim varsa Türkiye için bir adım atmıyor bana göre.

Beni böyle çarmıha gerer gibi geriyorsunuz. Sizin kulüpleriniz, takımlarınız Gençliğe Hitabe konusu Milli Eğitim Bakanlığı tarafından kaldırılması gündem olduğunda sesini çıkarmazken benim yaptığım organizasyonla Gençliğe Hitabe'yi binlerce taraftar söyledi. Bkz:
https://www.facebook.com/beINSPORTST...1513501633749/

Birilerine laf söylemeden önce, kendinizi tartın.
Türkiye'nin bölünmez bütünlüğünü savunuyorum, hep birlikte ama birilerini dışlayarak değil.
O yüzden ülkedeki her kesim benim dostumdur, yeter ki ülkenin kuyusunu kazmasın.

O kadar safsın ki. Tanrı sana hidayet sağlasın.