18-20 saat mi bir gün 24 saat
üstadım o biraz eleman çalıştırmak değilde, eskort tutmak gibi oluyor
Firma Türkiye saatine göre tüm dünyaya 7/24 teknik destek veriyor, zaten aldıkları çalışanlar yazılımcı değil, teknik destek personeli olarak kullanılıyor. Zaten dediğim gibi hedef kitleleri 20'lerinin başındaki yeni mezun bilgisayar ve yazılım mühendisleri. Yeni mezunlara tecrübeleri yok diye iş sağlamayan kurumlardan sonra böyle firmalarda çalışmak büyük avantaj sağlıyor. Kesinlikle sistemlerini desteklemiyorum ancak kapılarında içeriye girmek için bekleyen on binlerce yeni mezun işsiz var. Maaşları da ortalamanın üzerinde, 2020'lerin modası yan hakları tavanda.
valla üstadım beni 18 saat çalıştırırsa sınırsız yemek söylüyolarsa bi geçerim içlerinden. günlük 10000lik yemek yer insider ütopyamıymış gösteririm.
aklı olan gitmez.
şahsen biri cv sine insider yazsa benim için çokta bişey ifade etmez. kalifiyelik anlamında yani.
en fazla bu so hard avel derim, bunu iki kelamla kandırır yaşam tarzı oleyyy work work der kandırırım olarak bakarım. farklı bakacak biri olduğunuda pek sanmıyorum.
Günlük 10bin TL'lik yemek yiyebilirsiniz ancak sağlığınıza yazık. Yoksa yan binamızda Akfen Holding var, onlarda da yemek kartı kullanımı limitsiz ancak hiç kapıda onlarca Nusret kuryesi görmüyorum. Sisteme o hayal ile katılınıyor ancak kısa sürede olması gereken denge kendiliğinden geliyor.