Cocomen adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu üyelik yeni olunca siz bizi asagilamismi oluyosunuz bir aylık üye 3 günlük üye bence siz rahatsız oldunuz hiç kimse olumsuz birşey yazmasınmi istiyorsunuz adam soru soruyor diyorsunuz para atacak diyorsunuz ufak miktarda olmaz haklısınız ama ticaret varsada adamda sorsun ya çok soruyorsada utanmiyomuaun 100 lira için sormaya bunları deyin ben size 200 atıyım bidahabrahatsiz etmeyin deyin
Hocam sadece burada değil başka kanallarda da 10 yıldır freelance kendi hizmetimizi sunarak çalışıyoruz o sebeple hizmet veren olarak iletişimde kavga çıkmadıkça sabırla saygıyı koruyarak sürdürme alışkanlığı var artık. O yüzden bazen gerçekten yorucu oluyor. Bunu yeni üye olarak sadece düşünmemek lazım atıyorum Instagram'dan hiç iş bilmeyen bir müşteri geldiğinde de aynı şeyi yaşarsınız. Yani adam marketten yaptığı alışverişteki elden para verip elden somut ürünü alıp evine götürme huzuru içinde her işini yapmak istiyor Biz de zamanında sorun yaşadık bizden kaynaklı da oldu karşı taraftan kaynaklı da oldu. Yıllarca bu işin içinde olunca kusursuz hizmet verebilmek zaten mümkün değil. Bizim de paramızı alamadığımız oldu bizim de yaptığımız işten memnun olmayan oldu. Bunları objektif şekilde öz eleştirisini yapabilirim. Sadece kısaca şunu demek istiyorum madem 3 gündür 1000tl için sürekli kafanda bir güven ortamı oluşturmaya çalışacak kadar endişelisin zaten bu hizmet alma benden... Seni ikna edebileyim diye uğraşma