şimdi sayın hocam piyasa içinde bu yazdıklarımı veren bilindik bir çok firma var o zaman hepsi *********** olmalı

fiyat aralığı ise 530 ile 630 arasındadır. İndirimli dediğim r10 üyelerine özel olan bir indirimdi ve istediğim bu fiyata yakın olabilir dedim veya daha aşağısında bir paket... ek olarak 8gb nested sunan firmalarda var 16gb ye göre ciddi fazla fiyat çekiyorlar e haliyle 16gbyi daha uyguna almak varken görmüşken onu tercih etmem normal değil mi ? alelade firma olduklarını da sanmıyorum ama dediklerinize de saygı duyuyorum bir bildiğiniz olmalı ki böyle yazdınız.. Ayrıca sizin sunduğunuz hizmet daha farklı olabilir bilgim yok fiyatlandırmanız çok daha farklı olabilir yine diyorum bilgim yok.. e haliyle rekabet bi yana yazdıklarıma uygun illaki bir firma vardır buldum da güven konusu tabiki tartışılır ancak forum içi forum dışı bu yazdığım fiyata yakın bir çok hizmet sunan firma mevcut ancak deneyimlemeden kaliteleri tartışılmaz bende hem buraya sorup bilgi alıyorum hemde deneyim sahibi arkadaşlardan gelecek bir öneri, bilgi, ve tavsiye olursa da değerlendirmek istiyorum... yorumunuz içinde çok teşekkürler iyi forumlar..
Nezaketiniz için çok teşekkür ederim. Aslında sadece şunu demeliyim size, ucuz etin yahnisi gerçekten yenmez. Genelde bu tarz hizmetleri aşırı uyguna sunan firmalar paylaşımlı hizmet sunuyorlar. Bu da ilerleyen zamanlarda bellek şişmesine veya depolama biriminin aşırı yavaşlamasına sebep oluyor. Naçizane tavsiyem bu tarz hizmetlerde bütçeden kısmamanızdır. Bizler de nested hizmet sunmaktayız. WP'den ulaşırsanız yardımcı olmak isteriz.