Geçmiş olsun, pc veya telefona el koyma durumunda yedek almaya fırsat oluyor mu yoksa zorla alındığı da oluyor mu?
Teşekkür ederim hocam, aslında olay şöyle oldu. Eski sevgilimin direk olarak savcılığa gitmiş savcı da eminet personeli çağırmış ifade alınması için. Bir arkadaş aradı seni şikayet ediyor diye bende apar topar vazgeçiririm diye emniyet e gittim. Bana polis arkadaşım biz çağırmadan emniyete gelme dedi dayayamadım ben gittim. Emniyetteki polislere telefon geldi telefonunu hemen elinden aldın diye polis aldı daha sonra istedim istedim vermediler. Savcı kendi rızası ile veriyor mu bir sorun dedi vermesem ne olur diye sorum. Beni gözaltında bekletip ilk nöbetçi mahkeme ile karar çıkartıp alınır devlet istiyorsa mecbur vereceksin dedi. Bu gerçekten de doğru herşey savcıya bağlı. Ben de süreç uzamasın diye telefonumu kendi rızam ile teslim ediyorum diye dilekçe verdim. Ekran kilit şifrelerimi felan da sordular. Tüm bilgileri paylaştım. Yani dediğim gibi direk alıyorlar. Senin ne yedek alma şansım oluyor ne başka birşey. Sim kartını bile vermediler.