O kadar zavallıca yazılar ki tamamı twitterdaki taskafa milliyetçi söylemleri. Sana harcadığım mesai zaman israfı olacak ama anlatayım. Amed adı Hz.Ömer döneminde gerçekleşen fetih öncesi ve sonrası diyarbakırın adıydı ve diyarbakırın kürtçe adı. Hintlerle akrabalık ihtimali ise türklerde daha fazladır çünkü hindistanda kurulan türk devleti bile vardır yani hindu dili vs. senin daha iyi bileceğin diller
Gelelim halepçe katliamı iddiana; Halepçe katliamı sonrası yaklaşık 40.000 kürt türkiye sınırına gelmiş ve BM’ninde girişimleriyle bu insanlar suni bir sınırla ayrıldıkları kardeşlerinin yanına yerleştirilmiş ve tamamı başlatılan geri gönderme programı ile gönderilmiştir. Milyonlarcanız geldi sözün -tekrar söylüyorum- şovenist taskafa milliyetçi twitter hesaplarının attığı bir yalanı tekrardan ibaret. Burada gelip nefret kusacaksan biraz daha öğrende neye nefret kustuğunu bil. Muhtemelen kimlik onaylı platform diye içini tam dökememişsin. Hangi anonim twitter hesabında böyle içindeki kötülüğü döküyorsun onuda merak etmedim değil
tosmak adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Amed spor nedir? iran şehri mi? neresi ?

Diyarbakır ne zamandan bu yana Amed oldu? Adam hindistandan gelmiş halen Anadolu Selçuklu devletine Hindu ismi takıyor.

3-5 maç sonra Bölgesel Amatör ligine düşürülmesi gereken bir isyancı gruba ait sözde futbol kulubünün taraftarları şimdiden istanbulda sokak sokak Hint bayraklarını açmaya başladılar.
tosmak adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Diyarbakıra neden Amed ismini taktınız? istanbulda sokak sokak cadde cadde Amedspor bayrağının yanında her araçta Sözde Kürt bayrağı sallanıyor. bu provokasyon değilse nedir? Bir tane araçta Türk bayrağı görmedim.

1991 de ırak sınırından milyonlarcanız Türkiyeye girdiniz. ( sözde halepçe katliamı adı altında)

size kucak açan devlete karşı neden Kürt propogandası yapıyorsunuz?

1991 yılından sonra Türkiyeye ırak, iran,suriye taraflarından kaçak giren herkese alt jenerasyonları dahil ALT kimlik ( Geçici oturum izni) verilmesi ve her yıl suç işlemedikleri ve devlet karşıtı eylemlere karışmadıkları sürece yenilenmesi şartını koymak gerekirdi.