mba adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam, ben şuanki siyasileri eleştiri veya övgü yağdırmıyorum. Ben apolitik bir insanım. Olanı söylüyorum.
Bu işin tarihi belli, kimler tarafından yaptırıldığı belli.
Ben gezi parkı da gördüm, çözüm sürecide gördüm, darbede gördüm, masum beldelerde patlatılan uy*şturucu içirilmiş canlı b*mbaları da gördüm, şuan yine barış süreci deniyor. amerikanın, israilin desteği kesildiği zaman Türkiye'den başka dost kalmıyor zaten
Sence bu süreçte özellikle solcu Kürtlerin eline ne geçti? Ter*r örgütü desteklemek veya onlara destek çıkanları (muhalefet veya hükümet farketmeksizin) desteklemek ne demek? İnsanlar desteklemese onlar o primi alabilirler mi sizce?
Demem o ki, atasözleri ile değil real veriler ile yorum yapmanı tavsiye ederim. Ben ırkçı değilim, olamam da.
Türkiye'de tarikatlar, siyaset, ideolojiler, ırklar ve milliyetçilik her zaman manipüle edilen alanlar olmuştur. Besim Tibuk'un dediği gibi "milliyetçilik toplumun virüsüdür". Zira aynı ırka sahip olduğumuz için değil, hepimiz insan olduğumuz için bir aradayız.
Ben en büyük milliyetçiyim.. Milliyetçilik kavramı benim için '' yerde ki bir çöpü alıp çöp kutusuna atmaktan ibarettir ''. takıma yönelik ırkçılık yaptığınız mesajınızdan açıkça görülmektedir, dediğim gibi solcu sağcı tarafında terör tarafında değilim, ki zaten malum kişinin değimiyle ülkede ter*rist olmayan kalmadı.. iyi forumlar...