Amerika ve İsrail ideolojisini benimseyen amedspor mu yoksa malum kişi mi

kürtle kardeşiz müslümanla kardeşiz ama olaylar patlak verince kardeşlere yardım etmeyiz kahrolsun düşman siyonistler diyip dururuz... açıkçası ben şuan ülkenin bulunduğu konuma gelmesinin aktörü olanların imanından şüphe ederim.
tecavüz ve uyuşturucu diyorsun ? kulaktan dolma ya da medyalara yansıtılan bilgilerle yorum yapmamanı öneririm, kürt köylerinde bulundun mu ? ben şuan doğuda yaşıyorum ve çözüm süreci ve barış süreci ile birlikte insanın annesinin boğazını kestirecek ülkeyi ve benlikleri tamamen yitirten uyuşturucuların buradaki hızlı artışını biliyor musun dostum ? eskiden uy*şturucu bu kadar yaygın değildi eskiden.. tecavüz kısmı tam bir saçmalıktan ibaret zaten

neyse dediğim gibi küçük bir taraftara ve takıma değilde koskocaman ülkeyi yönetemeyenlere bu tavrı takınmış olsaydık şuan ne bizler ne ülkemiz bu durumda olurdu, insanoğlu işte kimden korkarsa ona dil uzatmaz, gücünün yettiğine dil uzatır el kaldırır.. iyi forumlar.
Hocam, ben şuanki siyasileri eleştiri veya övgü yağdırmıyorum. Ben apolitik bir insanım. Olanı söylüyorum.
Bu işin tarihi belli, kimler tarafından yaptırıldığı belli.
Ben gezi parkı da gördüm, çözüm sürecide gördüm, darbede gördüm, masum beldelerde patlatılan uy*şturucu içirilmiş canlı b*mbaları da gördüm, şuan yine barış süreci deniyor. amerikanın, israilin desteği kesildiği zaman Türkiye'den başka dost kalmıyor zaten
Sence bu süreçte özellikle solcu Kürtlerin eline ne geçti? Ter*r örgütü desteklemek veya onlara destek çıkanları (muhalefet veya hükümet farketmeksizin) desteklemek ne demek? İnsanlar desteklemese onlar o primi alabilirler mi sizce?
Demem o ki, atasözleri ile değil real veriler ile yorum yapmanı tavsiye ederim. Ben ırkçı değilim, olamam da.
Türkiye'de tarikatlar, siyaset, ideolojiler, ırklar ve milliyetçilik her zaman manipüle edilen alanlar olmuştur. Besim Tibuk'un dediği gibi "milliyetçilik toplumun virüsüdür". Zira aynı ırka sahip olduğumuz için değil, hepimiz insan olduğumuz için bir aradayız.