Burti adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Daha önce kullanmadık böyle bir şey ama sizin için araştırırım. kayıtlarınızı düzenleyebilirsiniz. bizim kendimize ait relayımız var müşterilerimiz için

Teşekkür ederim hocam. Benim için kritik konular şu aslında:

1. Sizin relay üzerinden çıkan maillerde tüm giden maillerin otomatik olarak belirlediğim bir adrese BCC/arşiv kopyası düşmesini sağlayabiliyor muyuz?

Örneğin:
burti@abigail.com müşteriye mail attığında aynı mailin bir kopyası otomatik olarak archive@abigail.com adresine de düşsün.

2. Bu özellik sunucu tarafında zorunlu çalışmalı. Kullanıcı Outlook’tan BCC eklemese bile sistem otomatik kopyalamalı.

3. Giden mail loglarını görebiliyor muyuz?
Örneğin hangi hesap, hangi adrese, ne zaman mail göndermiş; teslim edilmiş mi, hata/bounce olmuş mu?
4. Eğer sizin relayınızda bu bahsettiklerim mümkün değilse, mail hesapları sizde kalıp giden SMTP çıkışını SMTP2GO gibi harici bir relay üzerinden kullanabiliyor muyuz?

Benim için öncelik normal mail hosting değil; giden maillerin arşivlenmesi ve gönderimlerin takip edilebilmesi.

aslında bi aylık deneme alıp deneyebilirim, ama öncesinde sormak istedim sizlere bu mümkün mü diye