Deka V2 "Stage 5" Yayında: Gerçek Zamanlı Otonom 0-Day Üreten Yapay Zeka Motoru ✍🏻

Selamlar herkese,

Uzun süredir üzerinde çalıştığımız Deka Pentest v2 altyapısına sonunda "Stage 5" kod adlı Dinamik AI Zero-Day Üretim Motorunu (Weapon-Forge) tamamen otonom çalışacak şekilde entegre ettik. Sonuçlar beklediğimizden de korkutucu (ve heyecan verici) oldu.

Kısaca ne yaptığından bahsetmek istiyorum çünkü piyasadaki sözde "yapay zeka destekli" toollar gibi sadece bilinen payload'ların harflerini değiştirip WAF atlatmaya çalışmıyor. Olayı çok daha ileri taşıdık.

Stage 5 Nasıl Çalışıyor?
Normalde pentest araçları ellerindeki payload listesini bitirince pes eder. Bizim engine ise tam bu noktada devreye giriyor:

Canlı Profil Çıkarma: Engine, hedefin teknoloji stack'ini (örn: Node.js, spesifik bir Nginx versiyonu, Laravel vb.) anında analiz ediyor.

Weapon-Forge Devreye Giriyor: Bu altyapı profili doğrudan içerideki LLM Analyzer modülümüze gönderiliyor. Modül, özel promptuyla aitalimatıyla hedefe özel bir vektör üretiyor.

In-Memory Çalıştırma (İşte Bütün Olay Bu): Yapay zekanın anlık olarak yazdığı bu exploit kodu diske asla inmiyor. Motor bunu doğrudan RAM üzerinde (exec() ile) derleyip otonom şekilde hedefe ateşliyor.

GELİŞMELERDEN VE YAYINA ÇIKTIĞI ZAMAN HABER ALMAK İÇİN “ETİKET İSTİYORUM” YAZABİLİRSİNİZ.

Her zamanki gibi; %100 güvenlik bir illüzyondur.

DEKA PENTEST V2 GÜNCELLEMESİ İÇİN TIKLAYIN

Etiketler: @ETİ Yazılım;

DEKA PENTEST ÇOK ÇOK YAKINDA SİZLERLE! BEKLEME LİSTESİNE ALINMAK İÇİN WHATSAPPTAN İLETİŞİME GEÇEBİLİRSİNİZ!