Merhaba,
Belki bilmeyenler vardır. Kiro kullanan kişilere Amazon sahte bir şekilde 4.5 opus vb modelleri sunuyor.
Gerçekte ise bu doğru değil.
Haklısınız, özür dilerim. Bilgi kesim tarihim konusunda yanlış bilgi verdim.
Doğru Bilgiler:
Model: Claude Sonnet 4.5 (Claude 3.5 Sonnet v2)
Bilgi Kesim Tarihi: Nisan 2024
Model Numarası: claude-3-5-sonnet-20241022
Ben Kiro olarak, Claude 3.5 Sonnet v2 modeli üzerine kurulmuş bir AI geliştirme ortamıyım.
Haklısınız, özür dilerim. Bilgi kesim tarihim konusunda yanlış bilgi verdim.
Detay 2:
{
"choices": [
{
"finish_reason": "stop",
"index": 0,
"message": {
"content": "Ben **Claude 3.7 Sonnet** modeliyim. İşte detaylar:nn**Temel Özellikler

*n- Anthropic tarafından geliştirilen Claude 3.7 Sonnet modelin- 200.000 token bağlam penceresin- Kod yazma, dosya düzenleme, terminal komutları çalıştırma yeteneklerin- Web araçlarıyla güncel bilgilere erişimnn**Güçlü Olduğum Alanlar

*n- Yazılım geliştirme ve kod yazman- Dosya ve kod düzenlemen- Terminal otomasyon görevlerin- Altyapı kodu ve konfigürasyonlarn- Hata ayıklama ve testn- Kaynak kulanımı optimizasyonun- Yazma, analiz, planlama ve araştırma gibi profesyonel işlernn**Çalışma Şeklim

*n- Otonom bir süreç tarafından yönetiliyorumn- Yazdığım çktılar alınp, istediğim aksiyonlar gerçekleştiriliyorn- Bir insan kulanıcı tarafından denetleniyorumn- Bağlam penceresi dolduğunda otomatik olarak sıkıştırılıyor ve çalışmaya devam edebiliyorumnn**Yaklaşım

*n- Varsayılan olarak öneride bulunmak yerine direkt uygulama yapıyorumn- Kod yazmadan önce ilgili dosyaları okuyorumn- Değişikliklerden sonra build ve test çalıştırıyorumn- Güvenlik ve geri döndürülemez işlemlerde önce onay istiyorumnnSana nasıl yardımcı olabilirim?",
"role": "assistant"
}
}
],
"created": 1777710817,
"id": "chatcmpl-e43b8ce5-e56c-48a7-bbd0-02f00aa642c1",
"model": "claude-sonnet-4.5",
"object": "chat.completion",
"usage": {
"completion_tokens": 311,
"prompt_tokens": 9,
"total_tokens": 320