Hocam zaten sizin durumunuzu anlıyorum. Fakat bildirmemize rağmen ilgilenilmemesi, düzeltilmemesi moralimi bozuyor. Sizlere destekte de belirttim. Kendi ekibimi de hizmetinize sunayım.
Ay sonu ve personellerin maaşını hesaplayan sisteme erişim yok. Sunucu çalışmanız tamamlanmış fakat veritabanı mevcut değil. Firmalar bize baskı kuruyor. Hepsi de yabancı firma. Müşteri kayıpları yaşadık. Üstüne cezai bedel bile ödemek zorunda kalıyoruz.
Fakat aciliyetini ve hataları bildirmemize rağmen bir destek sağlanmadı. Konuya ilişkin son destek mesajımda da belirttiğim üzere avukatlarımız gerekli işlemleri sağlayacak.
Belirttiğiniz saatlerde ve resmi tatil olmamasına rağmen yaklaşık 2 senedir sizi kullanıyoruz fakat hiçbir şekilde telefonla sizlere ulaşamadık.
Ben yine de numaramı yazıyorum size. Düzeltme şansımız varsa deneyelim. Yoksa da son düzgün verilerimizi bize iletirseniz biz de farklı firmada müşterilerimize ait site ve uygulamaları çalışır hale getirip yolumuza bakalım artık.
Merhabalar,
İyi niyetiniz için teşekkürler,
100% uptime oranı teknoloji olarak mümkün değildir, tazminat ödemekle yükümlü olduğunuz hizmetler için asla 100% erişilebilirlik garantisi vermemelisiniz ve mutlaka yedekli sunucu kullanmanız gereklidir.
Telefonlarımız her zaman ulaşılabilir durumdadır, aksi durum çalışma arkadaşlarıma saygısızlık olacaktır.
Düzeltilemeyecek bir problem yoktur, yedekleriniz mevcuttur, elbette yardımcı olacağız.
Görüşmek dileği ile.