İyi niyetle direkt eleştireceğim. Şu ana kadar 3 farklı şirkette çalıştım, hala aktif olarak çalışıyorum. Bu üç şirketi de LinkedIn üzerinden buldum. Oradan en az 1520 mülakata girmişimdir benimde o kadar fazla deneyimim yok 5 yıldır aktif çalışıyorum lakin bu halde bile profilini incelediğimde açıkçası hiç iyi değil. Oyun diyorsun, borsa diyorsun (NE ALAKA?) konuları uzattıkça uzatmışsın. İşe alım yapan birinin ilk cümleden sonrasını okuyacağını sanmıyorum. 21 yaşındasın, 11 yıldır ilgin olduğunu ve bunun zamanla profesyonelliğe dönüştüğünü söylüyorsun ama beklenti olarak asgari ücret ve sigorta yazmışsın. Zaten orada bu beklentiyi belirtmen tamamen falso. Projelere baktığımda ise bambaşka bir dünya somut bir çıktı göremiyorum. Diploman da olmadığı için AR-GE ve teknokent şirketlerinden doğrudan eleniyorsun. Bir de o sertifikalar oraya artık ücretsiz alınabilen kısa süreli kurs olan diplomaları lütfen eklemeyin. Bir çok şey varda saymakla bitmez önce bence youtubeden bu linkedin profili doldurma cv hazırlama videolarına göz gezdir teknoloji alanından yazılımcılar ile ilgili birçok örnek vardı onlar gibi yapabilirsin ve lütfen CV'ni tek sayfa yap.
Profilimde linkedinim var belki biraz yardımcı olur o kadar profesyonel değil ama senin şuanki halinden çok daha iyidir.